LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το παρασκήνιο στο διαζύγιο Βαρδινογιάννη ‑ Αλιμόνου

Τζίνα Αλιμόνου: Ο Παύλος μού ζήτησε να χωρίσουμε

Δημοσίευση 3/4/2017 | 08:45

Το παρασκήνιο στο διαζύγιο Βαρδινογιάννη ‑ Αλιμόνου

Η πρωτοβουλία του Παύλου Βαρδινογιάννη να κινήσει πρώτος τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου ήταν μια κίνηση που μάλλον αιφνιδίασε τη γοητευτική ηθοποιό και πρώην μοντέλο, αφού ενδόμυχα πίστευε ότι παρά τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει στον γάμο τους τα τελευταία δύο χρόνια, θα κατάφερναν να βρουν μια οδό επικοινωνίας. Προβλήματα που είχαν να κάνουν κυρίως με τον τόπο διαμονής της οικογένειας, αφού η Τζίνα Αλιμόνου επιθυμούσε να μείνουν όλοι μαζί στην Ελλάδα ενώ ο σύζυγός της να επιστρέψουν στο Κονέκτικατ.
Η ίδια πάντως δεν είχε φτάσει στο σημείο να θέσει τελεσίγραφα ευελπιστώντας ότι, παρά τη διαφωνία της με τον Παύλο που ήθελε να επιστρέψουν στην Αμερική, θα κατέληγαν σε μια μέση λύση.

Κάτι που όπως απεδείχθη δεν έγινε, αφού ο επιχειρηματίας προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, φέρνοντάς την προ τετελεσμένων γεγονότων με την αίτηση που της απέστειλε. Σύμφωνα με αυτή, οι λόγοι που επικαλείται ο Παύλος Βαρδινογιάννης για τη λύση του γάμου τους είναι η διαφωνία για την κοινή συζυγική ζωή τους, καθώς και η ψυχική αποστασιοποίηση μεταξύ τους. Είχαν προηγηθεί πριν από την αίτηση τρία εξώδικα του επιχειρηματία στη σύζυγό του, με τα οποία την καλούσε να επιστρέψει μαζί με τα παιδιά τους στις ΗΠΑ και στη μόνιμη -κατ’ αυτόν- κατοικία τους. Παρά τις ήπιες απαντήσεις της ηθοποιού που δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση να επέλθει οριστική ρήξη στη σχέση της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, ο επιχειρηματίας προχώρησε στην αίτηση διαζυγίου. Ακολούθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του με βάση τη Διεθνή Σύμβαση της Χάγης, η οποία αναφέρεται στην «απαγωγή τέκνων» προστατεύοντας τα παιδιά όταν οι δύο σύζυγοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε μια χώρα, ο καθείς για τους δικούς του λόγους. Πλέον τα δύο αντίπαλα μέρη αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου στις αρχές Ιουνίου, σε ένα διαζύγιο που ταρακούνησε τις τελευταίες εβδομάδες τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής high society. Αν συναντήσει κάποιος έστω και τυχαία την Τζίνα Αλιμόνου αυτή την περίοδο, θα διαπιστώσει ότι εμφανισιακά τουλάχιστον παραμένει μια ιδιαίτερα γοητευτική γυναίκα, παρά τις δύσκολες προσωπικές στιγμές που βιώνει το τελευταίο διάστημα.


Στο πρώτο τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε σε πολύ δικό της άνθρωπο μόλις παρέλαβε την αίτηση διαζυγίου είπε ότι «ο Παύλος μού ζήτησε να χωρίσουμε», δίνοντας την αίσθηση ότι εκείνες τις ώρες αδυνατούσε και η ίδια να το συνειδητοποιήσει. Παρά τα τρία εξώδικα που είχε λάβει και τα οποία αφορούσαν μόνο το ζήτημα της διαμονής των παιδιών, πίστευε ότι θα βρεθεί μια φόρμουλα επικοινωνίας ανάμεσά τους ώστε το θέμα να λυθεί ενδοοικογενειακά χωρίς τη μεσολάβηση ψυχοφθόρων δικαστηρίων. Κάτι που όμως δεν αποφεύχθηκε, αν και το ζευγάρι αυτή τη στιγμή βάζει πάνω απ’ όλα τα παιδιά του, φροντίζοντας ειδικά σε ό,τι αφορά τη μεγάλη τους κόρη -τα τρίδυμα είναι ακόμη πολύ μικρά- να μην καταλάβει τίποτε. Ούτως ή άλλως ο Παύλος Βαρδινογιάννης έρχεται ανελλιπώς κάθε μήνα από την Αμερική στην Ελλάδα για περίπου δέκα ημέρες ώστε να περνάει χρόνο μαζί με την οικογένειά του. Επίσης, υπάρχει απόλυτη συνεννόηση σε ό,τι αφορά τα μηνιαία έξοδα των παιδιών και του σπιτιού ανάμεσα στους δύο συζύγους, κάτι που δείχνει ότι η μεταξύ τους επικοινωνία διατηρείται σε πολιτισμένο επίπεδο. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα όλη η οικογένεια απόλαυσε ένα γεύμα στον «Δουράμπεη» του Ψυχικού, σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν όσο το δυνατόν ακέραιες οι συνήθειες ζωής των μελών της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

6+1 ηθοποιοί που κατέστρεψαν τα μαλλιά τους για τη χάρη ενός ρόλου

Tabloid 02.12.2023
Δεν σου πέφτουν μόνο εσένα τα μαλλιά από τις ντεκαπάζ!

Ράνια Τζίμα: Μήπως τώρα ξαφνικά που γίνονται «κανονικές» ερωτήσεις, μας φαίνεται κάτι φοβερό;

Ελλάδα Χτες
Υπάρχουν και “κανονικοί” δημοσιογράφοι που ζουν και παλεύουν για την καθημερινότητά τους. Υπάρχουν και οι “τζαζ”, που έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα

Όσα συνέβησαν στην απονομή & παρουσίαση του νέου της δίσκου της Marseaux «Witch»!

Tabloid Χτες
Ένα special private listening party του νέου album της Marseaux “Witch” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου στο Rooftop του Moxy Athens

Κλόε Καρντάσιαν: Σίγουρη πως θα βγάλει πολλά λεφτά αν «ανεβάσει» στο OnlyFans ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της

Tabloid Χτες
Θα απευθύνεται σε πολύ ειδικό κοινό - «Θες να βάλω το καλσόν μου πολύ αργά;»

Χωρισμός ‑ βόμβα για γνωστό ζευγάρι μετά από 14 χρόνια γάμου

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος παίρνουν διαζύγιο, μετά από 14 χρόνια γάμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ

Παντρεύτηκαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησία στην Πλάκα, με ελάχιστους καλεσμένους

Αλλος άνθρωπος ο Chris Hemsworth στο τρέιλερ του «Furiosa»

Tabloid Χτες
Το πολυαναμενόμενο φιλμ αποτελεί το prequel του «Mad Max: Fury Road»

Marseaux: «Έλεγαν, πώς κάνει καριέρα αυτή η χοντρή;»

Tabloid Χτες
«Μου κάνουν πολύ συχνά κακόβουλα σχόλια για τα κιλά μου», είπε η Marseaux