E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μανωλάς: Το μέλλον μου το γνωρίζει μόνο ο Θεός

«Είμαι δεμένος με τη Ρόμα»

Δημοσίευση 30/3/2017 | 17:48

Μανωλάς: Το μέλλον μου το γνωρίζει μόνο ο Θεός

«Είμαστε καλά, έχουμε τρεις σερί νίκες. Αυτό το ματς είναι μόνο για να το κερδίσουμε. Η Εμπολι είναι χαμηλά αλλά παίζει καλό ποδόσφαιρο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μια ανάμνηση από το πρώτο ματς; Πολύ άσχημη. Είχα σπάσει τη μύτη μου και φέραμε ισοπαλία, όλα πήγαν χάλια» είπε ο Ελληνας σέντερ μπακ για το επόμενο ματς των Giallorossi στην Serie A και απάντησε σε ερώτηση για το Νάπολι - Γιουβέντους.

«Δεν υποστηρίζω κανέναν. Θα είναι ένα ματς ανάμεσα σε σπουδαίες ομάδες, θα δούμε πως θα πάει. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους. Εχουμε δύο στόχους, είναι δύσκολοι αλλά πρέπει να το πιστέψουμε. Η ανατροπή με την Λάτσιο είναι πιθανή. Αν κάνουμε την εμφάνιση που κάναμε με την Λιόν, το πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμα αλλά αν η μπάλα δεν πάει μέσα, δεν μπορείς να κάνει τίποτα».

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Στις εφημερίδες διάβασα ότι το μέλλον μου θα είναι στην Ρεάλ, στην Μπαρτσελόνα, στην Τσέλσι στην Αρσεναλ, στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην Γιουβέντους, στην Ιντερ, παντού. Στην πραγματικότητα το ξέρει μόνο ο Θεός. Εγώ σκέφτομαι μόνο να τα πάω καλά με την Ρόμα, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Είμαι δεμένος με το κλαμπ, οι οπαδοί πάντα με υποστήριζαν και υπόσχομαι ότι θα δώσω το 110%.

Πρόσφατα, κάποιες δηλώσεις του για τον συμπαίκτη του, Ράτζα Ναϊνγκολάν, έφεραν μεγάλη συζήτηση και εκείνος ξεκαθάρισε. «Δεν είπα ποτέ ότι η Ρόμα δεν είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Είπα ότι εκείνος είναι ένας top-player και μπορεί να παίξει όπου θέλει, η επιλογή είναι δική του, δεν είμαι εγώ αυτός που θα του πω να φύγει. Αν η Ρόμα δεν ήταν μεγάλο κλαμπ, δεν θα ήμουν εδώ».

Για τον προπονητή της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, και πως θεωρεί ότι παίζει καλύτερα, σχολίασε. «Μου έχει μάθει να σκέφτομαι πάντα τη νίκη. Γιατί κι αυτός θέλει να νικά πάντα. Αισθάνομαι καλύτερα σε άμυνα τεσσάρων αλλά αν ο mister θέλει να παίξουμε με άμυνα τριών θα πρέπει να προσαρμοστώ».

Οι δηλώσεις του Μανωλά έκλεισαν με τις επιλογές του για αμυντικό και επιθετικό. «Για αμυντικό, θα πω ο Κιελίνι, πάντα προσεκτικός και συγκεντρωμένος. Για επιθετικό, ο Ιγουαΐν. Και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάζα: Η Χαμάς δηλώνει ότι δέχεται τους όρους για κατάπαυση πυρός

Κόσμος Χτες
Ο Χανίγιε ενημέρωσε τον πρωθυπουργό του Κατάρ και τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Αιγύπτου για την αποδοχή της πρότασής τους

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Εθνικών Οδών

Ελλάδα Χτες
Μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να επιστρέψουν στην Αττική περίπου 400.000 οχήματα

Ποια καταστήματα είναι ανοικτά Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα – Πότε θα λειτουργήσουν οι τράπεζες

Ελλάδα Χτες
Εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ δεν θα λειτουργήσουν

Παραλίγο τραγωδία στην Καλαμάτα ‑ Έπεσε ναυτική φωτοβολίδα σπίτι τους, τραυματίστηκαν πατέρας και κόρη

Ελλάδα Χτες
Η οικογένεια ετοιμαζόταν για το γιορτινό τραπέζι του Πασχα, όταν έπεσε στον κήπο η αδέσποτη φωτοβολίδα

Επιτέθηκε και χτύπησε τη μητέρα του ο μεγάλος γιος του Νίκολας Κέιτζ

Ελλάδα Χτες
Ο Weston Cage αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα

Αφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι, μετά το πασχαλινό τραπέζι

Ελλάδα Χτες
Οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων έσπευσαν σε βοήθεια και κάλεσαν το ΕΚΑΒ

Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο παιδάκι

Ελλάδα Χτες
Από θαύμα δεν σημειώθηκε τραγωδία στη Φθιώτιδα όταν υποχώρησε μια σιδερένια πόρτα σχολείου και έπεσε πάνω σε ένα παιδάκι

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια η 48χρονη που πέθανε μετά την πτώση του αυτοκινήτου της στο λιμάνι

Ελλάδα Χτες
Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο θάνατος της 48χρονης