E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ρεμπέτικο του έρωτα

Από την ορχήστρα Α&Ι Σπανομάρκου

Δημοσίευση 8/2/2017 | 00:21

Το ρεμπέτικο του έρωτα
ΑΘΗΝΑ - Galerie δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά, Tηλέφωνο: 210 6251 732, 6934 143411
Ημερομηνία: 11/02/2017
ΦΕΒ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Ωρα προσέλευσης: 20:45

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Οι γυναίκες που μαλάκωσαν τις αδάμαστες ρεμπέτικες καρδιές, που έβαλαν γλυκόλογα στα χείλη των σκληροτράχηλων ρεμπετών του Πειραιά και της Σμύρνης, έχουν την τιμητική τους, λίγες μέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων!

Μια ιδιαίτερη και σκερτσόζικη μουσική βραδιά, για να περάσετε αγκαλιά με το ταίρι σας, και να διαπιστώσετε πόσο ερωτικό μπορεί να γίνει το ρεμπέτικο τραγούδι!

Οι διεθνώς διακεκριμένες και πολλαπλά βραβευμένες μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, στην Galerie Δημιουργών στην Κηφισιά, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21:00. Με την γνωστή λαϊκή ορχήστρα τους θα μας χαρίσουν ακόμα ένα από τα ξεχωριστά τους αφιερώματα, αυτή τη φορά με θέμα το ρεμπέτικο, και πιο συγκεκριμένα, «Το Ρεμπέτικο του Έρωτα»!

Μια μοναδική παράσταση που παρουσιάζει την ευαίσθητη πλευρά των γνωστών ρεμπετών συνθετών, όπως του Μάρκου Βαμβακάρη (που έχει γράψει τα πιο βαθιά συναισθηματικά ρεμπέτικα τραγούδια), του Βασίλη Τσιτσάνη, του Πάνου Τούντα, του Γιάννη Παπαιωάννου, Βαγγέλη Παπάζογλου, Δημήτρη Σέμση, και πολλών άλλων αξέχαστων δημιουργών.

Το μπουζούκι σε πρώτο πλάνο, με τις πενιές του Γιώργου Ξενοκώστα, ενός από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες/σολίστ του μπουζουκιού σήμερα, με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές της νέας γενιάς Βασίλη Αρχιτεκτονίδη και Νίκο Βαρβαρέσο, αλλά και με την φιλική συμμετοχή του ρεμπέτη Γιώργου Ράπτη και του θαυμάσιου Σωτήρη Ψυλλάκη, το σίγουρο είναι πως θα απολαύσετε πολύ όμορφες σύγχρονες εκτελέσεις, χωρίς όμως να λείπει το κλασσικό παραδοσιακό στυλ του ρεμπέτικου που όλοι αγαπάμε.


Ερμηνεύουν οι:
Βασίλης Αρχιτεκτονίδης, Νίκος Βαρβαρέσος
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Ράπτης

Μπουζούκι/σολίστ: Γιώργος Ξενοκώστας
Κρουστά: Νάνσυ Αγγελάκη
Πιάνο: Βασίλης Αρχιτεκτονίδης
Κιθάρα: Νίκος Βαρβαρέσος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Block 33

Μουσική Χτες
BLOCK 3328/03

Athens Pre Pride Party

LGBTQI+ Προχτές
Το Athens Pre Pride Party επιστρέφει για τρίτη χρονιά, το Σάββατο 4 Απριλίου, στην Πειραιώς 260, στον εμβληματικό χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Το πρόγραμμα του 5ου επετειακού Japan Festival 2026

Φεστιβάλ 09.03.2026
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ιαπωνίας!

EmpowerED 2026: Μια ημέρα αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών

Cityλάιφ 04.03.2026
Η συμμετοχή είναι με προεγγραφή και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους

Όλη η Ελλάδα τρέχει στα Ιωάννινα ‑ Ιωάννινα Half Marathon ‑ 9 & 10 Μαΐου

Cityλάιφ 02.03.2026
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό, μία ιστορική πόλη και ένα τοπίο, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, που κόβει την ανάσα!

Plastiras Lake Festival 2026

Φεστιβάλ 27.02.2026
9-12 Ιουλίου - Line-up to be announced soon

Career Path Youth στις 4 και 5 Μαρτίου στον Δήμο Μοσχάτου‑Ταύρου

Cityλάιφ 27.02.2026
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 04/03 έως 05/03