E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η δημοφιλέστερη πλαστική επέμβαση στη Κορέα

Οι εικόνες τους θα σας... ανοίξουν τα μάτια!

Δημοσίευση 8/2/2017 | 00:21

Η δημοφιλέστερη πλαστική επέμβαση στη Κορέα

Σύμφωνα με κάποιες μελέτες που τρέχουν από το 2014, η Νότια Κορέα αποτελεί τη χώρα όπου ο πληθυσμός της κάνει τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις ανά πρωτεύουσα, με την πιο κοινή την προσθετική βλεφάρων.

Είναι γεγονός ότι πολλοί Ασιάτες έχουν πολύ λεπτά βλέφαρα, χωρίς κάποια τσάκιση ή εσοχή. Ο σκοπός της πρόσθεσης διπλού βλεφάρου όμως αποσκοπεί ακριβώς στη δημιουργία αυτής της εσοχής, η οποία κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Το Buzffeed αποφάσισε να κάνει τη δική του έρευνα επί του θέματος και έτσι επέλεξε τρεις Κορεάτες και επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες τους, προσθέτοντας διπλά βλέφαρα στα μάτια τους και το αποτέλεσμα πραγματικά εκπλήσσει.

Όπως δήλωσαν οι τρεις εθελοντές, πολύ συχνά άνθρωποι του περιβάλλοντος τους, τους προέτρεπαν να κάνουν αυτήν την επέμβαση και μάλιστα τους την προσέφεραν ακόμα και σαν δώρο σε γενέθλια και γιορτές. Η νεαρή Annie αναφέρει ότι από πολύ μικρή ηλικία είχε θέμα με την εμφάνιση των ματιών της, καθώς η οικογένεια της είχε μεγάλο θαυμασμό για τα μεγάλα βλέφαρα, ενώ συχνά άκουγε να της λένε πόσο φθηνή και εύκολη είναι μια επέμβαση για τέτοιο σκοπό στην Κορέα.

Ο Jason από την πλευρά του αναφέρει ότι συχνά ήταν στόχος αστείων όταν ήταν μικρός για τα μάτια του, όμως δεν σκέφτηκε ποτέ του την πλαστική.

Όπως δηλώνει άλλωστε, στα αγόρια η πίεση για τα στερεότυπα ομορφιάς στη χώρα του δεν είναι τόσο μεγάλη όσο για τα κορίτσια. Τέλος, η τρίτη της παρέας Lauren, λέει ότι πάντα της έλεγαν πως πρέπει να κάνει προσθετική βλεφάρων και μάλιστα είναι κάτι που ακόμα την προτρέπουν.

Η ίδια όταν ήταν μικρότερη προσπαθούσε να μεγαλώσει τα μάτια της με απλούς και ανώδυνους τρόπους καθώς ένιωθε ανασφάλεια και στρες για την εικόνα της. Δείτε τη μεγάλη τους αλλαγή, καθώς και τις αντιδράσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο θα σας... ανοίξει τα μάτια!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το υψηλό κασέ της Αννας Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα

TV Buzz 04.05.2024
Πόσα έπαιρνε η Αννα Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα;

Συγκινεί η Μαρία Καβογιάννη: «Δε θα ξεχάσω πόσο με στήριξες ...»

Social 04.05.2024
«Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης», έγραψε στην ανάρτησή της

«Σε ευχαριστώ από καρδιάς»: Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη «Χριστίνα Μαρκάτου» με μια νοσταλγική δημοσίευση

Social 04.05.2024
Πριν από ακριβώς 29 χρόνια, τον Μάιο του 1995, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν για πρώτη φορά

Βανδή ‑ Μπισμπίκης: Χέρι‑χέρι στη Μύκονο, δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Tabloid 04.05.2024
Το ζευγάρι επέλεξε το νησί των ανέμων για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα

Αναστασία: «Ο πνευματικός μου με βοηθά πολύ...»

Tabloid 04.05.2024
«Οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας...»

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Tabloid 04.05.2024
Η αναγγελία του γάμου του