E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με ποιο μέλος της οικογένειας Kardashian είναι ζευγάρι ο Justin Bieber

Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Δημοσίευση 28/12/2016 | 15:38

Με ποιο μέλος της οικογένειας Kardashian είναι ζευγάρι ο Justin Bieber

Είναι ζευγάρι ή απλώς φίλοι; Όλα ξεκίνησαν όταν ο 22χρονος τραγουδιστής εντοπίστηκε σε έξοδό του μαζί με το 21χρονο μοντέλο λίγες ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι δυο τους μαζί με τον φίλο τους Patrick Schwarzenegger έτρωγαν σε εστιατόριο της Γιούτα.

Ο λόγος για τον Justin Bieber και την Kendall Jenner!

Οι φήμες που θέλουν τον ποπ σταρ και το σούπερ μόντελ να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι άρχισαν να φουντώνουν πριν από μία εβδομάδα όταν ο Justin επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο του μαζί με μία γυναίκα. Τότε κάποιοι νόμισαν ότι η μυστηριώδης γυναίκα που ανέβηκε στο τζετ του Bieber ήταν η 17χρονη τραγουδίστρια Madison Beer, ωστόσο, σύμφωνα με το Teenvogue, φαίνεται ότι τελικά αυτή που επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος ήταν στην πραγματικότητα η Kendall.

Βέβαια, όπως σημειώνει το περιοδικό, το γεγονός ότι ο Justin και η Kendall κάνουν παρέα δεν σημαίνει ότι είναι και ζευγάρι, αφού ο 22χρονος λίγες ημέρες αργότερα απολάμβανε την συντροφιά του 20χρονου μοντέλου Hailey Baldwin, στο δυτικό Χόλιγουντ.

Επιπλέον, ο Justin και η Kendall είναι φίλοι από παλιά και ο ποπ σταρ είναι πολύ κοντά και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner. Στο παρελθόν ο νεαρός τραγουδιστής έκανε συχνά παρέα με την μεγαλύτερη αδελφή της Kendall, την Kourtney Kardashian.

Βέβαια και τότε δεν ήταν λίγα τα έντυπα που ήθελαν τον 22χρονο ποπ σταρ να διατηρεί πιο στενές σχέσεις με την 37χρονη τηλεπερσόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί