E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου

Δημοσίευση 1/12/2016 | 09:19

Ξέσπασε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε η ώρα της αλήθειας για την Χαρά και τον Τόλη Βοσκόπουλο, οι οποίοι είχαν κληθεί να παρουσιαστούν σε ένα εργαστήριο γενετικής ανάλυσης. Ωστόσο η νεαρή Χαρά δεν έδωσε το παρόν.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος από την άλλη, σύμφωνα με την Espresso, έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 4 το μεσημέρι.

«Για πέμπτη φορά καλούμαι να δώσω αίμα για την εξέταση DNA. Εγώ είμαι πάλι εδώ ενώ η Χαρά όχι. Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου. Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Έχω μόνο μια κόρη και βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου».

Με αυτά τα λόγια εξέφρασε το θυμό του ο γνωστός τραγουδιστής, λίγο μετά τη δειγματοληψία αίματος που έγινε με απόφαση δικαστηρίου για την πατρότητα της 27χρονης.

«Εγώ τη Χαρά την αγαπούσα. Όταν έφυγε στο εξωτερικό, της μίλησα στο τηλέφωνο και τη ρώτησα πότε θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δε θα γυρίσει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για εμένα. Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου να κινήσω τις διαδικασίες για να μη φέρει πλέον το όνομα μου, αλλά δεν το πραγματοποίησα. Εγώ τις πλήρωνα τα πάντα. Της έδινα ένα εκατομμύριο δραχμές το μήνα. Όταν την είδα μαζί με μητέρα της Τζούλια Παπαδημητρίου στην τηλεοπτική εκπομπή και άκουσα όσα είπε για εμένα κατάλαβα ότι ήρθε πλέον η ώρα να ξεκινήσω τις διαδικασίες και το έπραξα. Ήταν η τελευταία ευκαιρία, δεν αντέχω να ταλαιπωρούμαι άλλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Χαρά κατέθεσε αίτημα για να πάρει αναβολή το τεστ πατρότητας, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του τραγουδιστή.

Η δικαστική πραγματογνώμονας δήλωσε πως «στο ραντεβού εμφανίστηκε μόνο ο κ. Βοσκόπουλος. Έγινε κανονικά η δειγματοληψία αίματος και την προσεχή Δευτέρα θα στείλω το σχετικό έγγραφο, όπως ορίζει ο νόμος, όπου θα περιγράφω τα γεγονότα όπως έγιναν. Αφού η νεαρή δεν έδωσε δείγμα αίματος δε μπορεί να γίνει το τεστ πατρότητας. Από εκεί και πέρα θα αποφανθεί το δικαστήριο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral Κουτσούμπας στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πας τις λαχών αρχίδιον…»

Social Χτες
Μία αρχαιοελληνική ρήση χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή, αναφερόμενος στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, και έβαλε «φωτιά» στα social media

Γιάννης Πάριος: Καμιά φορά είναι ατυχία για τα παιδιά μου να έχουν πατέρα τον Πάριο

TV Buzz Χτες
Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Γιάννη Πάριου στη Φαίη Σκορδά. Η αναφορά στην οικογένεια και τα παιδιά του.

Μπέττυ Μαγγίρα: Τι απαντά για την τηλεοπτική επιστροφή στην ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
«Εγώ πολλά θα ήθελα να κάνω. Το βράδυ είναι κάτι μου αρέσει πολύ», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Για καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρόκο

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εξωτικό ταξίδι της στα social media

Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογείται: «Δεν νομίζω ότι θα παντρευόμουν ξανά»

Tabloid Χτες
«Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπώ πολύ και μου έχει φερθεί συγκλονιστικά», δήλωσε μεταξύ άλλων

Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό ο Γ. Λιάγκας μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Media Χτες
Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

Παντρεύεται ο Απόστολος Λύτρας: «Θα είναι οι δύο κόρες στον γάμο μου και όχι η μικρότερη»

Tabloid Χτες
Έναν χρόνο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στην πρώην σύζυγό του, ο Απόστολος Λύτρας παντρεύεται σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουλίου τη νέα του σύντροφό, Δώρα Παπαδοπούλου

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Παπαδάκης στο φινάλε του «Καλημέρα Ελλάδα»

TV Buzz Χτες
«Με κάνατε να νιώσω άνθρωπος της διπλανής πόρτας

Τέλος τα βαμμένα μαλλιά για τον Ρον Μος ‑ Τα άφησε λευκά!

Tabloid Χτες
Ο «Ριτζ Φόρεστερ» από τη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία» αποφάσισε να αφήσει πλέον λευκά τα μαλλιά του

Στον ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου

Media Χτες
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του σταθμού

Καλημέρα Ελλάδα: Τελευταία μέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή ‑ Δείτε το βίντεο

TV Buzz Χτες
Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της

Katy Perry‑Orlando Bloom: Χώρισαν και επίσημα μετά από 8 χρόνια γάμου

Tabloid Χτες
Με επίσημη ανακοίνωση του, το πρώην, πλέον, ζευγάρι έριξε τους τίτλους τέλους