E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η πρώτη πρόβα της Κύπρου στη Eurovision!

Εντυπωσιακή σκηνή και μυστήριο για το "πέταγμα" του Σάκη Ρουβά!

Δημοσίευση 6/5/2009 | 01:45

Η πρώτη πρόβα της Κύπρου στη Eurovision!

Στον πυρετό της Eurovision ζουν από την Κυριακή στη Μόσχα, οπότε και άρχισαν οι πρώτες επίσημες πρόβες των διαγωνιζόμενων χωρών. Αρχικά ξεκίνησαν οι χώρες που θα λάβουν μέρος στον πρώτο ημιτελικό στις 12 του μήνα. Ύστερα, από την τρίτη μέρα ξεκίνησαν οι χώρες του δεύτερου ημιτελικού (14 Μαίου), ανάμεσα στις οποίες είναι η Κύπρος και φυσικά η Ελλάδα! Η πρώτη εντύπωση που μας προκάλεσε η διοργάνωση ήταν η εκπληκτική σκηνή, ίσως και η καλύτερη που υπήρχε ποτέ στο διαγωνσιμό!

Όσον αφορά τώρα τις πρόβες, η Κύπρος έδωσε την πρώτη της πρόβα ενώ  ο Σάκης Ρουβάς δίνει την πρώτη του αύριο το πρωί στις 10:30. Η Χριστίνα Μεταξά εμφανίστηκε επί σκηνής με ένα απλό και λιτό φόρεμα που είναι αρκετά ρομαντικό όπως και το τραγούδι. Η σκηνή έχει πολύ ωραίο φωτισμό και μαζί της έχει 2 χορευτές και 3 ακόμα άτομα στα φωνητικά. Ανάμεσα στα φωνητικά είναι και ο αδερφός της, Νίκος Μεταξάς, ο οποίος σε κάποια σημεία πάιρνει το τραγούδι πάνω του χωρίς όμως να μας «ξινίζει». Γενικά για πρώτη πρόβα πήγαν όλα καλά και επιδέχονται βελτίωσης.

Το αρνητικό με την Κύπρο είναι το ότι ακολουθεί της πολύ δυνατής Νορβηγίας που προηγείται. Ο Νορβηγός εμφανίστηκε όπως ακριβώς και στον εθνικό του τελικό και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Σάκης Ρουβάς τώρα είναι απόλυτα έτοιμος για την τελική βραδιά και μένει να δούμε τι θα μας παρουσιάσει στην πρόβα. Φυσικά δεν θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά από την αρχή, αλλά ξέρουμε πως θα ντυθεί τελικά από το δίδυμο των DSquared2 και ότι ίσως βρεθεί ένα τέχνασμα που θα τον κάνει να πετάξει! Μία τραμπάλα ίσως..? Υπομονή μέχρι άυριο για την πρόβα και την επόμενη Πέμπτη που θα διαγωνιστεί!

Εν τω μεταξύ εσείς μπορείτε να ακούτε όλες τις φετινές συμμετοχές της Eurovision, καθώς και παλιές επιτυχίες του θεσμού, μέσα από το μοναδικό ελληνικό internet radio...αποκλειστικά με τραγούδια της Eurovision!
Τον Arion Eurovision

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

6 παιδικά που βλέπαμε στα 90`s και μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους

TV Σειρές 19.02.2026
Το καθένα με τον δικό του μοναδικό τρόπο

«Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Aντιδράσεις για τη σαδομαζοχιστική σκηνή με κολάρο σκύλου που δεν υπάρχει στο βιβλίο

Σινεμά Προχτές
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι

Eurovision 2026: Πρώτο το τραγούδι του Akyla στις στοιχηματικές εταιρείες

Eurovision 16.02.2026
Το «Ferto» είναι στα φαβορί για πρωτιά

5 φορές που ηθοποιοί απάντησαν πανέξυπνα σε ηλίθιες ερωτήσεις

Σινεμά 16.02.2026
Όταν η υπομονή εξαντλείται, η «μαγεία» συμβαίνει όχι μπροστά από τις κάμερες των ταινιών, αλλά μπροστά στα μικρόφωνα του red carpet

Eurovision 2026 ‑ Εθνικός Τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των 14 καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Xmas 16.02.2026
14 καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή της Πειραιώς 260 για το εισιτήριο στη Eurovision της Βιέννης – οι εμφανίσεις, τα φαβορί και οι στιγμές που ξεχώρισαν

Eurovision 2026: Τι ώρα είναι ο ελληνικός τελικός – Τα φαβορί και πώς ψηφίζουμε

Μουσική 15.02.2026
Απόψε, Κυριακή (15/2) διεξάγεται ο Μεγάλος Τελικός του Sing for Greece 2026

Μαρίνα Σάττι x Leon of Athens ‑ «Εδώ»

Μουσική 13.02.2026
Όταν ο χρόνος σταματά εκεί που υπάρχει αγάπη

Η νέα ταινία που θα σε κάνει να φοβάσαι το μέλλον

Σινεμά 12.02.2026
Υπερβολή η ζοφερή πραγματικότητα;