E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Λιάγκας μιλάει πρώτη φορά μετά το διαζύγιο

Τι δήλωσε για τα τρίτα πρόσωπα στο γάμο του

Δημοσίευση 19/11/2016 | 17:10

Ο Λιάγκας μιλάει πρώτη φορά μετά το διαζύγιο

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά στις κάμερες, αφού βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Ο παρουσιαστής σε καλή διάθεση και καλά προετοιμασμένος για τις ερωτήσεις που θα ακολουθούσαν μίλησε με μεγάλη ψυχραιμία, για το διαζύγιο τους, τον ντόρο που δημιουργήθηκε, απάντησε για τα κιλά που έχασε, αλλά και τις φήμες για τρίτο πρόσωπο…

«Τα Χριστούγεννα επειδή είναι γιορτή χαράς, καμιά φορά μελαγχολεί τους ανθρώπους, αλλά όταν έχεις παιδιά δεν σε παίρνει να μελαγχολείς γιατί τα παιδιά σε τρέχουν έτσι κι αλλιώς και όλα τα πράγματα είναι φωτεινά, γιορτινά και χαρούμενα» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και σύντομα η κουβέντα ήρθε στο διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά και τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

Το διαζύγιο

«Θεωρώ ότι δεν έγινε μεγάλος ντόρος. Επειδή κι εμείς το κάναμε πάρα πολύ ήρεμα και ήπια. Κάναμε μια κοινή δήλωση στην Real του κουμπάρου μας του Νίκου Χατζηνικολάου. Θα σας πω κάτι… όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται και αυτό ανακοινώνεται λόγω της δουλειάς τους, κάνουν μια οικογένεια και ανακοινώνεται, θα έπρεπε και στο κλείσιμο αυτής της σχέσης να το κλείσουμε με έναν πολύ ωραίο τρόπο εμείς για να μην υπάρχουν αυτά τα αριστερά – δεξιά. Το κλείσαμε. Είπαμε αυτό που είπαμε στη δήλωση και δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω, ότι το σημαντικότερο για εμάς είναι τα παιδιά μας. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα και αυτό είναι που σε ενώνει. Δεν πρόκειται δηλαδή να φύγει ο ένας από τη ζωή του άλλου, από τη στιγμή που έχουμε να μεγαλώσουμε μαζί δύο παιδιά. Εκεί κλείνει. Δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ κάτι άλλο από εμένα».

Μοναδική στιγμή που ίσως ήρθε σε αμηχανία ο Γιώργος Λιάγκας η ερώτηση για το πως θα είναι να μαγειρεύει τώρα μόνος του: «Δεν μαγείρευα ποτέ έτσι κι αλλιώς. Θα προσαρμοστούμε μη φοβάστε. Ο καθένας προσαρμόζεται».

Περί τρίτων προσώπων…

Στις ερωτήσεις περί τρίτου προσώπου ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε συνοπτικά και με σαφήνεια πριν ευχηθεί στους δημοσιογράφους να έχουν καλές γιορτές: «Δεν θέλω να το συνεχίσω. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν ούτε τρίτα ούτε τέταρτα, ούτε πέμπτα πρόσωπα. Το έχουμε πει, έχει τελειώσει η φασαρία αυτή, αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο, αλλιώς να σας πω καλές γιορτές.»

Τα κιλά που έχασε

«Το έχω πάρει απόφαση και έχω κάνει από το καλοκαίρι και μετά μια εξαντλητική δίαιτα, δεν έχω πάει σε διαιτολόγο. Το έχω ράψει. Ε αφού κάνουμε κάποιες αλλαγές.

Η πρωινή ζώνη και η Φαίη Σκορδά

«Δεν μου λείπει η πρωινή ζώνη γιατί έτσι κι αλλιώς κάνω πιο πρωινή στον Λάμψη. Ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει με τη Φαίη. Το λέγαμε πολλά χρόνια. Η Φαίη είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό το αντικείμενο γιατί είναι ένα καθαρά γυναικείο μαγκαζίνο. Εγώ συνεισέφερα στο πρώτο κομμάτι του κους κους που κάναμε και την πλάκα μας και λέγαμε και την άποψη μας έστω και λίγο τσιμπημένα και στις συνεντεύξεις. Η Φαίη το κάνει μια χαρά. Πως δεν μου αρέσει! Δεν έχει ανάγκη να τη στηρίζω. Στην αρχή βεβαίως συζητήσαμε κάποια πράγματα λίγο για τη δομή και τη ροή. Το κάνει τόσα χρόνια μαζί και μόνη της το ξέρει και το στηρίζει μια χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid 07.06.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Το «τρελό» μυστικό πίσω από 3 πρώην του Tom Cruise – Tι σημαίνει ο αριθμός 33 που τους συνδέει

Celebrity Stories 07.06.2026
Τυχαίο ή κάτι πολύ πιο σκοτεινό; Οι τρεις πρώην του Τομ Κρουζ είχαν όλες κάτι κοινό - κι αυτό έχει τρελάνει το ίντερνετ

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 20 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η συμφωνία θεωρείται οριστική και ο Πάνος Μιχαλόπουλος θα συμπρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά με τους Γιώργο Γάλλο και Μιχάλη Σαράντη

Dua Lipa και Callum Turner: Χορός, φιλιά και ξέφρενο γλέντι στο 3ήμερο wedding party του Παλέρμο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι αδυνατούσε να σταματήσει να χορεύει, να φιλιέται και να τραγουδά στο cocktail party που δόθηκε στο Palazzo Valguarnera Gangi

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η σύντροφός του κινούνται νομικά μετά τα αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες τους

E-Daily 3.Left Χτες
Σε δηλώσεις που έκανε ο stand-up comedian νωρίτερα ωστόσο ανέφερε πως αντιμετώπισαν την κατάσταση με χιούμορ

Η Ζέτα Δούκα ανέβασε φωτογραφία με μαγιό: Αυτό είναι το σώμα μου στα 52 χωρίς κανένα φίλτρο

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου σε σχέση με την αποδοχή του, έχει νοσήσει από ανορεξία και βουλιμία, έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί πριν 10 χρόνια και πλέον φλερτάρει με την εμμηνόπαυση»

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

E-Daily 3.Left Χτες
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid Προχτές
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left Προχτές
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της