E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Πετρούλα Κωστίδου άλλαξε και κάνει στροφή στην ποιότητα

Μίλησε για την μεγάλη στροφή στη ζωή της που περιλαμβάνει αρθρογραφία και συγγραφή βιβλίου

Δημοσίευση 14/11/2016 | 11:47

Η Πετρούλα Κωστίδου άλλαξε και κάνει στροφή στην ποιότητα

Η Πετρούλα Κωστίδου μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα τα δημοσιότητας η παρουσία της όμως στην ελληνική τηλεόραση έχει μείνει αξέχαστη.

Την είδαμε να λέει τα μποφόρ, τις θερμοκρασίες ή να παίρνει εν κινήσει επικές συνεντεύξεις από τον Τόμσεν και τα άλλα μέλη της Τρόικας. Ό,τι κι αν έκανε, πάντα το έκανε με νάζι, ψιλή φωνή και λιγοστά ρούχα.

Η άλλοτε ξανθιά σeξοβόμβα μιλάει για την μεγάλη στροφή στη ζωή της που περιλαμβάνει αρθρογραφία και συγγραφή βιβλίου.

«Οι περισσότεροι πιστεύουν πως για την κατάσταση της χώρας ευθύνονται ορισμένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, τραπεζίτες και άλλοι "μπαμπούλες" της ελληνικής ελίτ. Ναι, οι περισσότεροι σκέφτονται ακόμη με όρους Δημοτικού. Εστιάζουν στο δέντρο και χάνουν το δάσος. Και το δάσος είναι ο λαός. Αν η πλειοψηφία των πολιτών βρισκόταν σε θέση εξουσίας, θα είχε παρόμοια συμπεριφορά με τους τωρινούς εξουσιαστές. Η κάθε κυβέρνηση είναι μια μικρογραφία του ίδιου του λαού».

Έτσι ξεκινά το νέο της άρθρο με τίτλο «Ο πολιτικός "μέσα μου"» η Πέτρουλα Κωστίδου. Η άλλοτε ξανθιά σeξοβόμβα δεν θυμίζει σε τίποτα το «αφελές» κορίτσι που η ίδια πρόβαλλε μπροστά στις κάμερες γνωρίζοντας ότι «πουλάει». Εξαφανισμένη από τη σόουπμιζ και από τις κοσμικές εκδηλώσεις, η Πετρούλα Κωστίδου αρθρογραφεί σε ιστοσελίδα παρουσιάζοντας κάθε φορά σκέψεις της που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο.

«Υπάρχουν συμπεριφορές που μας πάνε πίσω. Εγώ γράφω καθώς στόχος μου είναι να δώσω στον ελληνικό λαό μια διαφορετική αλήθεια. Θέλω να βοηθήσω τους Έλληνες ατομικά και μαζικά».

Τα άρθρα της τα δημοσιεύει στο facebook και πολλές φορές δέχεται και «επιθέσεις». «Σχολιάζουν, "Πετρούλα, δείξε κάνα μπούτι"», λέει, όμως η ίδια δεν επηρεάζεται.

«Έκανα ένα zoom out και είδα πως αυτό που θέλω να κάνω είναι να γράφω... Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι... Ξεκίνησα με τα άρθρα και συνεχίζω. Θέλω να με δει ο κόσμος ως μια διαφορετική παρουσία. Στόχος μου είναι να κάνω μετατόπιση συνειδητότητας», δηλώνει στη «Freddo» αποφασισμένη.

Και συνεχίζει: «Δεν βγαίνω, δεν πάω σε πάρτι, δεν πάω στα μπουζούκια. Δεν με εκφράζει όλο αυτό». Και αν πιστεύει κανείς πως η Πετρούλα έχει μια αναμενόμενη καθημερινότητα που περιλαμβάνει κουσκούς με φίλες, κομμωτήριο και ψώνια, η ίδια μας εντυπωσιάζει με την απάντηση της: «Τι κάνω καθημερινά; Διαβάζω το λιγότερο 10.000 λέξεις τη μέρα. Για να γράψεις πρέπει να διαβάσεις», δηλώνει στην εφημερίδα.

Εκτός όμως από την ενασχόληση της αυτή, ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο, όχι για να δει τα αξιοθέατα, αλλά για να παραδίδει υλικό στον μεταφραστή της για το βιβλίο που ετοιμάζει: «Ετοιμάζω ένα βιβλίο στα αγγλικά, γνώρισα τον ατζέντη μου σε ένα από τα ταξίδια μου στο Λονδίνο και μου άνοιξε τα μάτια. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα φαντασίας που θα έχει και αληθινές "εικόνες" σε μορφή μυθοπλασίας», αποκαλύπτει.

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση και εάν θα έλεγε «ναι» σε ένα τηλεοπτικό comeback απαντά: «Όχι. Είμαι κάθετη. Δεν με αφορά η τηλεόραση. Τέλος τα γκόσιπ για μένα. Τι μπορεί να έκανα; Κάτι σύντομο, ένα 5λεπτο ένθετο, για παράδειγμα, για ένα αντισυμβατικό θέμα» εξηγεί και διευκρινίζει ότι θα μπορεί να ζήσει μόνο από το γράψιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που