Ο Ricky Martin φωτογραφίζεται με τους δίδυμους γιους του
Θα έδινε και τη ζωή του για τη γυναίκα που τον βοήθησε να αποκτήσει τα παιδιά του
Δημοσίευση 24/3/2012 | 00:00

Ο Ricky Martin φωτογραφήθηκε με τους 3χρονους πανέμορφους γιους του Matteo και Valentino για το τεύχος Απριλίου της ισπανικής έκδοσης του Vanity Fair.
Στη συνέντευξη που έδωσε ο διάσημος καλλιτέχνης μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, τους γάμους ομοφυλόφιλων και τη σχέση που διατηρεί με τη μητέρα των παιδιών του!
"Έχω πάει με γυναίκες τις οποίες είχα ερωτευτεί και νιώσει όμορφα πράγματα για εκείνες. Υπήρξαν πολλές στιγμές πάθους και ρομαντισμού στη ζωή μου" εξομολογήθηκε. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως είναι gay πριν 2 χρόνια.
Παρόλα αυτά έχει πει πως έχει μάθει πολλά από τις σχέσεις που έκανε και με τα δύο φύλα.

Ο Ricky μεγαλώνει τους γιους του μαζί με το σύντροφό του Carlos González Abella, με τον οποίο είναι μαζί τα 4 τελευταία χρόνια, ωστόσο κρατά ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για τη μητέρα τους!
"Θα έδινα και τη ζωή μου για αυτή τη γυναίκα" πρόσθεσε.








