E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απογοητευτικά στοιχεία δοκιμών για το iPhone 7

Το τηλέφωνο της Apple βγήκε τελευταίο σε δοκιμές διάρκειας μπαταρίας

Δημοσίευση 4/10/2016 | 18:33

Απογοητευτικά στοιχεία δοκιμών για το iPhone 7

Τον περασμένο μήνα, η Apple είπε στο καθιερωμένο ετήσιο event για τους δημοσιογράφους ότι το iPhone 7 έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής οποιουδήποτε smartphone της Apple. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποδίδει εξίσου καλά με τους ανταγωνιστές που «τρέχουν» Android, σύμφωνα με κάποια νέα στοιχεία.

Το iPhone 7 διαρκεί σχεδόν 12 ώρες σε συνομιλία μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με μία μόνο φόρτιση, και πάνω από 10 ώρες όταν περιηγείται στο διαδίκτυο μέσω του ίδιου δικτύου. Αυτό αποκαλύπτουν νέα δεδομένα της εταιρείας δοκιμών προϊόντων Which. Ο κοντινότερος ανταγωνιστής της Apple, το Galaxy S7 της Samsung, διαρκεί υπερδιπλάσιο χρόνο ως προς τη συνομιλία, ενώ ο ηγέτης της κατηγορίας, το HTC 10, διαρκεί πάνω από 30 ώρες προτού κλείσει η μπαταρία του ύστερα από συνομιλία.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το smartphone της HTC αναφορικά με τη χρήση του διαδικτύου, καθώς διαρκεί πάνω από 13 ώρες με μία μόνο φόρτιση, σύμφωνα με τη Which.

Η Apple διαφημίζει το iPhone 7 ως το smartphone με «τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που είχε ποτέ ένα iPhone», προσθέτοντας ότι το iPhone 7 προσφέρει 14 ώρες συνομιλίας και 12 ώρες πλοήγησης στο διαδίκτυο. Η Apple λέει ότι η εκτεταμένη διάρκεια της μπαταρίας οφείλεται στον επεξεργαστή A10 Fusion του iPhone 7.

Τα ευρήματα της Which, όμως, δείχνουν ότι η διάρκεια ζωής που διαφημίζει η Apple είναι μεγαλύτερη από την πραγματική.

Η εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει πλήγμα για την Apple. Σύμφωνα με μια σειρά ερευνών αγοράς, όσοι αγοράζουν ένα νέο iPhone ενδιαφέρονται για τη βελτιωμένη διάρκεια της μπαταρίας του, και την επικαλούνται σαν έναν από τους λόγους που επιλέγουν τη συσκευή.

Αν το iPhone 7 δεν ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, τότε κάποιοι πελάτες ίσως αποφασίσουν να στραφούν σε μια άλλη συσκευή ή να περιμένουν το επόμενο iPhone του χρόνου.

Εξάλλου, οι συσκευές που προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το iPhone 7 είναι άμεσα ανταγωνιστικές προς το smartphone της Apple και συνοδεύονται από τα δικά τους ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Οι δοκιμές της Which λαμβάνουν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί έναν προσομοιωτή τηλεφωνικού δικτύου για τη δημιουργία παρεμφερούς περιβάλλοντος για όλα τα smartphone των δοκιμών. Η φωτεινότητα της οθόνης ορίζεται σε ίδια επίπεδα και η μπαταρία κάθε συσκευής αποφορτίζεται πλήρως προτού φορτιστεί στο μάξιμουμ.

Η Apple δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Tabloid Χτες
Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Περιπέτειες για τη Μαρία‑Ολυμπία: Κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιό της και πήδηξε από το παράθυρο

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο αθανατίστηκε από φίλη της Μαρίας-Ολυμπίας και αναρτήθηκε στα social media

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει με το μπικίνι της κι εύχεται «καλό μήνα»

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της

Eurovision Χτες
Πανέτοιμη για τον β` ημιτελικό της Eurovision 2024 είναι η Μαρίνα Σάττι με το `Ζάρι` της!

Μαρία Μπακοδήμου για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις»

Tabloid Χτες
«Όταν αισθανόμουν ότι κάτι δε μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο»