E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημοσιογράφος Alpha προς Τσίπρα: Σας κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι ότι εσείς με απολύετε

Τσίπρας: Δεν χάνετε μόνο εσείς τη δουλειά σας. Το τζάμπα πέθανε κ. Τσικρίκα

Δημοσίευση 11/9/2016 | 15:43

Δημοσιογράφος Alpha προς Τσίπρα: Σας κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι ότι εσείς με απολύετε

Φορτίστηκε το κλίμα στη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ όταν τέθηκε η πρώτη ερώτηση για το μέλλον των εργαζομένων στα τηλεοπτικά κανάλια που δεν εξασφάλισαν άδεια στην πρόσφατη δημοπρασία.

«Μέτα από 21 χρόνια χάνω τη δουλειά μου» είπε η δημοσιογράφος του ALPHA Ευαγγελία Τσικρικά τον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι «σας κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι ότι εσείς με απολύετε». «Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;» συνέχισε η δημοσιογράφος λέγοντας του ότι τον Ιανουαριο του 2015 λέγατε ότι θα υπερασπιστείτε τη Δημοκρατία, άλλαξε κάτι στα πιστεύω σας;».

«Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας και όχι μόνο στην επιχείρηση που δουλεύετε εσείς» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας και όταν η δημοσιογράφος προσπάθησε να τον διακόψει ενοχλημένος της είπε «σας παρακαλώ μη με διακόψετε».

«Προσωπικά εσείς και η κυβέρνησή σας με απολύετε από τη δουλειά μου. Εργάζομαι σε μια κερδοφόρα επιχείρηση που δεν χρωστάει και εμένα και άλλους 400 εργαζομένους τους πληρώνουν στην ώρα τους. Τι έχετε να πείτε;

Τα κανάλια ζητούσαν άδεια, οι κυβερνήσεις δεν έδιναν. Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Η απάντηση που πήρε από τον Αλέξη Τσίπρα αρχικά ήταν ότι οι δημοσιογράφοι επιτέθηκαν χωρίς έλεος σε εργαζόμενους που απολύονταν τα προηγούμενα χρόνια.

«Υποκριτικά κάποιοι τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Για την ΕΡΤ δεν κάνατε κάτι. Για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς» είπε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασία, και στην τελευταία επιχείρηση. Δεν χάνετε μόνο εσείς τη δουλειά σας. Το τζάμπα πέθανε κ. Τσικρικά. Ο αέρας τέλειωσε».

Για το Mega είπε: «Το Mega, ένα από τα σημαντικότερα ΜΜΕ κλείνει γιατί δεν φρόντισαν οι μέτοχοί του να το στηρίξουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Τάκης Γκώνιας

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ήταν γνωστός για το ήθος, την προσωπικότητα και το πάθος του για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας σημαντικό αποτύπωμα στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Καύσωνας «καμίνι» στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών, δεκάδες νεκροί και ο εφιάλτης των μπλακ άουτ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ένα θανατηφόρο και πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω του δεκάδες θύματα και θέτοντας σε συναγερμό κρίσιμες υποδομές

Σίδνεϊ: 34χρονη γυναίκα ξύπνησε από τεχνητό κώμα μια εβδομάδα μετά από επίθεση καρχαρία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η νεαρή δασκάλα, μετά από πολλαπλά χειρουργεία και τον ακρωτηριασμό του χεριού της, κατάφερε να επικοινωνήσει για λίγο με την οικογένειά της, δίνοντας ελπίδα για την ανάρρωσή της.

Παραιτήθηκε ο Κοκοτσάκης από το κόμμα Καρυστιανού ‑ «Δεν είναι το κίνημα πολιτών που οραματιστήκαμε»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο δικαστικός πραγματογνώμονας για τα Τέμπη Βασίλης Κοκοτσάκης αποσύρει τη στήριξή του, καταγγέλλοντας έλλειψη δημοκρατίας και συγκέντρωση εξουσίας σε λίγα πρόσωπα.

Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για Κολομβία και Πορτογαλία, μπλόκο της Γκάνας στην Αγγλία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Κολομβία λύγισε τη Λ.Δ. Κονγκό με γκολ του Μουνιός και πέρασε στους «32», η Πορτογαλία διέλυσε το Ουζμπεκιστάν με ιστορικό Ρονάλντο, ενώ η Αγγλία έμεινε στο 0-0 με τη μαχητική Γκάνα.

Νόμος Κατσέλη: Τι αλλάζει για 100.000 δανειολήπτες με τη ρύθμιση που ψηφίζεται σήμερα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Βουλή ψηφίζει σήμερα τη νέα νομοθετική ρύθμιση που φέρνει σημαντικές αλλαγές στις δόσεις και τους τόκους για πάνω από 100.000 ενήμερους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη.

«Πείραζαν» μετρητές και έκλεβαν ρεύμα στη μισή Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε πέντε περιφέρειες της χώρας, προκαλώντας ζημιά εκατομμυρίων ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ.

Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κόσμος - Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

Διαφήμιση καθαριστικού για «βρώμικες γυναίκες» και «τοξικούς άνδρες» προκάλεσε σάλο στην Κίνα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Dettol απολογήθηκε δημοσίως - «Απαίσια διαφήμιση, με άφησε άφωνο», σχολιάζουν χρήστες στα κινεζικά social media

Αλλάζει όψη η Αττική: Αυτοί είναι οι 47 δρόμοι που μετατρέπονται σε ποδηλατόδρομους ‑ Δείτε αναλυτικά τη λίστα

Ελλάδα 24.06.2026
Το εμβληματικό έργο του Βόρειου Ποδηλατικού Αξονα «Κηφισιά-Γκάζι» μπαίνει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης, αλλάζοντας τον χάρτη των μετακινήσεων στην πρωτεύουσα.

Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Ζητάω συγγνώμη» λέει ο 43χρονος ‑ Μήνυση κατά της συζύγου του δράστη από τον αδερφό

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
«Το μετάνιωσα, θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια του θύματος και τη δική μου», φέρεται να δήλωσε ο Σκοπιανός

Αίγιο: Το «ορφανό» DNA στο όπλο του διπλού φονικού

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Στο Αίγιο εξετάζεται DNA τρίτου ατόμου στο όπλο του διπλού φονικού, ενώ ο 65χρονος Ιταλός επιμένει πως είναι αθώος