E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα πιο εκνευριστικά πράγματα σε μια ξαφνική βροχή

Λονδίνο γίναμε

Δημοσίευση 8/9/2016 | 00:09

Τα πιο εκνευριστικά πράγματα σε μια ξαφνική βροχή

Δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία μου ή ήμουν πάντα γκρινιάρης, αλλά η βροχή πάνω από μισή ώρα μου τη δίνει. Χωράφια να ποτιστούν δεν έχω, κοπέλα να τη φιλήσω στην βροχή, και να το παίξω ρομαντικός, επίσης δεν έχω, άρα δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μου αρέσει η βροχή. Απεναντίας, έχω βρει πολλά πράγματα που με εκνευρίζουν στις ξαφνικές νεροποντές.

  • Η κίνηση στους δρόμους. Δεν αντιλαμβάνομαι, ειλικρινά, τη μεταστροφή της ψυχολογίας του ανθρώπου και μάλιστα από την πρώτη ψιχάλα. Όταν ξαφνικά χρειάζομαι για μια διαδρομή 5 λεπτών, να μείνω κολλημένος στο μποτιλιάρισμα άλλα 55 λεπτά. Λυπάμαι αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορώ να είμαι ρομαντικός και να απολαύσω το ερωτικό σκηνικό του ουρανού.


  • Πλύσιμο αμαξιού. Εσείς που δεν νευριάζετε όταν πλένετε το αυτοκίνητό σας, και ξαφνικά βρέχει, φανταστείτε ένα 10ευρο να πέφτει μέσα σε ένα κουβά νερό και να καταστρέφεται. Αυτό συμβαίνει στη πραγματικότητα ρομαντικοί μου αναγνώστες.
  • Άπλωμα ρούχων. Το άπλωμα ρούχων είναι από μόνο του εκνευριστικό, φαντάσου να έχεις απλώσει, να λείπεις, να έρχεται το ρομαντικό, φθινοπωρινό, ξαφνικό μπουρίνι και να πρέπει να ξαναβάλεις πλυντήριο, γιατί απλά ξαναλερώθηκαν.
  • Η δολοφονική κυριούλα με την ομπρελίτσα της. ''Πάρε κυρία ομπρέλα,μόνο 2 ευρώ''. Ναι δεν λέω πάρε, άλλα μάθε και πως τη χειριζόμαστε. Φαντάζεσαι ένα χειρούργο που δεν έχει ξαναδεί νυστέρι; Αν ναι έχεις πέσει σε χειρούργο με πλαστό πτυχίο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Η βροχή φέρνει συνωστισμό στα πεζοδρόμια, και οι ομπρέλες μπορούν να προκάλεσουν ατυχήματα, για αυτό χέρια ψηλά και προσοχή στο διπλανό μας.
  • Οι οδηγοί που τρέχουν. Τους δρόμους μας τους ξέρετε. Τα νερά που μαζεύονται κοντά στα πεζοδρόμια, τα έχετε προσέξει. Ε είναι υποχρέωση του Έλληνα οδηγού, να περάσει με υπερβολική ταχύτητα και να μας κάνει χάλια. Το έχω αποδεχτεί,είναι πλέον νόμος της φύσης για μένα.

  • Το σπασμένο πλακάκι. Η ξαφνική νεροποντή πάντα σε βρίσκει ακατάλληλα ντυμένο. Και σίγουρα το παπούτσι, είναι η πιο λάθος επιλογή που έχεις κάνει εκείνη τη μέρα. Στα πεζοδρόμια ανά 100 μέτρα θα βρεθεί ένα ύπουλο πλακάκι σπασμένο, που απο κάτω θα κρύβει λασπόνερα, και θα περιμένει να σε λερώσει. Πρόσθεσε και το κρυολόγημα, όσοι είστε ευαίσθητοι, και αν μπορείς απόλαυσε τη βροχή με μια κούπα ζεστό καφέ, όπως στις διαφημίσεις. Άντε να σε δώ.
  • Το κομμωτήριο που πήγε χαμένο. Εμένα δεν με αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά συμπάσχω, με όλα τα ωραία χτενίσματα που κατέστρεψε η βροχή και η υγρασία. Τι να σου κάνει και η λακ.

  • Τα υπερβολικά post στα social media. Αν δεν έχεις παράθυρα στο σπίτι, και απλά εμπιστευθείς όσα γράφονται, πρέπει να φτιάξεις τουλάχιστον μια κιβωτό.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories 28.03.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Χτες
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Χτες
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση

Η Frontstage Entertainment παραμένει στην κορυφή!

Media Χτες
Ο No. 1 Όμιλος Ραδιοφώνου, Digital και Events στην Ελλάδα κρατάει συντροφιά σε περισσότερους από 1.779.000 ακροατές εβδομαδιαίως

easy Movie Experience powered by ΔΕΗ: Η top secret movie εμπειρία βρίσκεται στον easy 97.2!

Media Χτες
Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική γεύση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σινεμά

Πάμελα Αντερσον: Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει αρετουσάριστη και στέλνει το δικό της μήνυμα στο Al

Tabloid Χτες
Eίναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρικής καμπάνιας, η οποία προωθεί την αποφυγή χρήσης ψηφιακά δημιουργημένων προσώπων ή σωμάτων

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της

Tabloid Χτες
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να παντρευτεί και αποκαλύπτει πώς θα είναι η γαμήλια τελετή.

Ταϊλάνδη: Απρόοπτο σε καλλιστεία ‑ Έπεσαν τα «ψεύτικα» δόντια διαγωνιζόμενης

Παράξενα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προκριματική φάση, με την αντίδρασή της να κερδίζει το κοινό

Η συγκλονιστική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ: Ο βιασμός, η απαγωγή και η εξαφάνιση μετά τη μεγάλη επιτυχία

Tabloid Χτες
Η Ουαλή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μέσω των social media ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτη σε άλλη χώρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κοιμήθηκα στο τιμόνι και χτύπησα σε κολώνα της ΔΕΗ»

Tabloid Χτες
Με αφορμή τη χθεσινή ξαφνική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τo Buongiorno, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο ένστικτο της μάνας

Κλόε Καρντάσιαν: «Τον χτύπησα στο πρόσωπο, γιατί έκανε χρήση» – Η σοκαριστική εξομολόγηση για τον Λαμάρ Όντομ

Tabloid Χτες
Η Κλόε Καρντάσιαν προχώρησε σε μια από τις πιο σκληρές εξομολογήσεις της, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Λαμάρ Όντομ και τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Γαλάτεια Βασιλειάδη για Παπαδόπουλο: «Βρήκα στρινγκάκι και προφυλακτικό στην τσέπη του!»

Tabloid Χτες
Η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι Στην αγκαλιά του Φάνη, το βράδυ της Πέμπτης 26/3