E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

28χρονη δολοφόνος ισχυρίζεται πως έκανε σeξ με πτώματα και έπινε το αίμα τους

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την γυναίκα-μέλος του μεξικάνικου καρτέλ

Δημοσίευση 14/7/2016 | 11:27

28χρονη δολοφόνος ισχυρίζεται πως έκανε σeξ με πτώματα και έπινε το αίμα τους

Η 28χρονη Juana, γνωστή ως La Peque, που σημαίνει «η μικρούλα», είναι γυναίκα- εκτελεστής για ένα από τα πιο διαβόητα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, των Zetas. Από το κελί της σε φυλακή της Καλιφόρνια η νεαρή Μεξικάνα προχώρησε σε ομολογία- σοκ, υποστηρίζοντας πως είχε σeξουαλική επαφή με αποκεφαλισμένα πτώματα και είχε ήπιε το αίμα τους.

Σύμφωνα με μεξικανικά μέσα ενημέρωσης, η 28χρονη είπε: «από τότε που ήμουν κοριτσάκι ήμουν επαναστάτρια κι ύστερα ήρθε ο εθισμός στα ναρκωτικά και ο αλκοολισμός».

Η Juana γεννήθηκε στο Hidalgo, κοντά στην Πόλη του Μεξικού και στα 15 της έμεινε έγκυος από έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της.

Για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες τις δικές της και του παιδιού της άρχισε να εκδίδεται, μέχρι που μπλέχτηκε στον επικίνδυνο κόσμο των καρτέλ.

Όπως περιγράφει άρχισε ως «halconeo», τσιλιαδόρος για την αστυνομία και το στρατό. Η «δουλειά» της ήταν να στέκεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος για οκτώ ώρες προσέχοντας για αστυνομικούς ή στρατιώτες κι αν κάτι πήγαινε στραβά την έδεναν και της έδιναν ελάχιστο φαγητό.

Στο διάστημα που «εργαζόταν» για το καρτέλ έγινε αυτόπτης μάρτυρας φρικαλεοτήτων, όπως όταν μέλη του καρτέλ κατακρεούργησαν έναν άνδρα με μαχαίρι. «Θυμάμαι πως ένιωσα θλίψη και σκέφτηκα πως δεν ήθελα κι εγώ να καταλήξω έτσι», είπε η Juana, αν και τελικά η αποστροφή που της προκαλούσε το αίμα δεν κράτησε πολύ.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, άρχισε να τη συναρπάζει το αίμα, της άρεσε να πασαλείβεται με αίμα και να λούζεται με αυτό έπειτα από κάποιο φόνο.

«Μου άρεσε και να το πίνω, όσο ήταν ακόμα ζεστό», υποστήριξε. Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, η 28χρονη υπονόησε πως έκανε σeξ με τα ακέφαλα πτώματα και χρησιμοποιούσε τόσο τα κομμένα κεφάλια όσο και τις σορούς για την ικανοποίησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελλάδα – Λευκορωσία 5‑1: Πάρτι της Εθνικής στην πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη

Αθλητικά Νέα Χτες
Ιδανικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026

Καρυστιανού: Συντελείται ένα τεράστιο μπάζωμα και στην ανακριτική διαδικασία

Ελλάδα Χτες
Η μητέρα θύματος μίλησε στο “105,5 Στο Κόκκινο” και κάλεσε σε μαζικές κινητοποιήσεις αύριο, ημέρα της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Αλέξης Τσίπρας: Οδηγούμαστε στα βράχια αν δεν αλλάξουμε ρότα – Όσα είπε στον Economist

Ελλάδα Χτες
«η οικονομία και η χώρα εκπέμπουν SOS», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Κάλεσμα Καρυστιανού για συγκεντρώσεις την ώρα ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ‑ Όλη η χώρα θα διαδηλώσει για Δικαιοσύνη το Σάββατο

Ελλάδα Χτες
«Τα Τέμπη είναι έγκλημα κατά της ζωής, κατά της Δημοκρατίας, κατά της χώρας. 6 Σεπτεμβρίου βγαίνουμε στο φως!», τονίζει η Μαρία Καρυστιανού, απευθύνοντας κάλεσμα σε συγκεντρώσεις για τις 19:00 του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου

ΕΟΦ: SOS για παράνομα φάρμακα για το αδυνάτισμα και το διαβήτη στην ΕΕ ‑ Οι προειδοποιήσεις

Ελλάδα Χτες
Προειδοποιητικά σημάδια ότι ένα φάρμακο μπορεί να είναι παράνομο

Στη φυλακή οι δύο κακοποιοί που μπήκαν στο σπίτι 26χρονης για να την ληστέψουν

Ελλάδα Χτες
Επιχείρησαν να τραυματίσουν με σύριγγες τους αστυνομικούς

Θεσσαλονίκη: Τα έκαναν «γυαλιά‑καρφιά» σε σχολείο στη Θέρμη

Ελλάδα Χτες
Έσπασαν θρανία, κλιματιστικά και πίνακα

Ξάνθη: «Θύμωσε πολύ που δεν είχα χρήματα όταν ήρθα, με κακοποιούσε», λέει η 79χρονη

Ελλάδα Χτες
«Ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά», δηλώνει ο πατέρας του νεαρού άνδρα

Διπλό φονικό Ανώγεια: Βγήκε από τη φυλακή ο Μανόλης Καλομοίρης

Ελλάδα Χτες
Εκτός φυλακής βρίσκεται από την Τετάρτη