Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει την κόντρα με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ταξίδι στο Πεκίνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μετά το το σχόλιο του κ.Σαμαρά στο twiter, ο Ράνια Σβίγκου ανέλαβε να απαντήσει –επίσης μέσω twitter- στον πρώην πρωθυπουργό.
Η εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης άρθρο από την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα το Μάιο του 2013 σχολιάζοντας «Ξέγνοιαστες στιγμές στην Κίνα για το δίδυμο Σαμαρά-Παπασταύρου. Άνευ ποδηλάτου».

Υπενθυμίζεται πως το πρωί κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν πως «αυτά που πετύχαμε στο Πεκίνο ούτε που τα είχε φανταστεί ο Σαμαράς», για να απαντήσει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ «Βεβαίως ποτέ δεν είχα σκεφθεί να φέρω πίσω ένα ποδήλατο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
