E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τηλεοπτικές άδειες: Μπαράζ αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων από Ant1, Mega και ΣΚΑΪ

Απορρίφθηκε το αίτημα του Epsilon για «πάγωμα» της διαδικασίας

Δημοσίευση 27/6/2016 | 11:05

Τηλεοπτικές άδειες: Μπαράζ αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων από Ant1, Mega και ΣΚΑΪ

Με μπαράζ αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων οι τηλεοπτικοί σταθμοί επιχειρούν μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας να μπλοκάρουν τη διαδικασία χορήγησης των 4 τηλεοπτικών αδειών. Απορρίφθηκε το αίτημα του Epsilon για «πάγωμα» της διαδικασίας.

Αυτή τη φορά κατατέθηκαν νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατά της υπ΄ αριθμ. 1/2016 προκήρυξης του υπουργού Επικρατείας για τη δημοπρασία χορήγησης των 4 επίμαχων τηλεοπτικών αδειών κατατέθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Τις αιτήσεις κατέθεσαν στο ΣτΕ οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega Channel, ΣΚΑΪ και Antenna.

Οι τρεις αυτές αιτήσεις προσδιορίστηκαν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, στις 5 Ιουλίου 2016.

Ήδη στο ΣτΕ έχουν προσφύγει, καταθέτοντας αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, Star Channel και Έψιλον για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων αδειών «επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)». Οι αιτήσεις αυτές θα συζητηθούν και έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν στις 30 Ιουνίου 2016 στην Ολομέλεια του ΣτΕ, κεκλεισμένων των θυρών.

Πριν από δέκα ημέρες συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών τoυ Mega Channel (Ανώνυμη Εταιρεία «Τηλέτυπος Τηλεοπτικών Προγραμμάτων») για την τιμή εκκίνησης και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.

Παράλληλα, απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του ΣτΕ το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον για να «παγώσει» η διαδικασία αδειοδότησης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2025 – Ξέσπασε ο Τάσος Ξιαρχό: «Δεν υπάρχουν άντρες πια; Που είναι οι άντρες;»

Tabloid 14.05.2025
«Είμαι και γκέι, πού να ήμουν και στρέιτ, τι θα είχα πάθει», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

O Απόστολος Λύτρας παντρεύεται στις 4 Ιουλίου

Tabloid 14.05.2025
Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του με την Ντόρα Παπαδοπούλου

Eurovision 2025: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα – Θα προκριθεί στον τελικό;

Eurovision 14.05.2025
Στον δεύτερο ημιτελικό θα συμμετάσχουν 16 χώρες

Γιάννης Ζουγανέλης για Light: Έχει καταγραφεί τελείωσε, άσε τα συγγνώμη

Tabloid 14.05.2025
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno»

Eurovision: «Εμείς εφηύραμε τη Δημοκρατία» ισχυρίστηκαν οι Ελβετοί και το ελληνικό Twitter πήρε «φωτιά»

Eurovision 14.05.2025
Και τώρα περάσαμε στη σφαίρα της φαντασίας», σχολιάζουν οι Έλληνες χρήστες

Eurovision 2025: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας της Πολωνίας

Eurovision 14.05.2025
30 χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή της στον διαγωνισμό!

Big Brother: Αποχώρησε οικειοθελώς η Στυλιάνα Αβερκίου

Tabloid 14.05.2025
Η έκπληξη που της έκανε ο σύντροφός της, Φειδίας Παναγιώτου

Το συγκινητικό μήνυμα της Σελίν Ντιόν μετά την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Eurovision 14.05.2025
Παρότι δεν κατάφερε να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, η Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε μέσω βίντεο στέλνοντας το δικό της συγκινητικό μήνυμα

Δ. Βανδή ‑ Β. Μπισμπίκης: Μετακόμισαν σε νέο σπίτι και αυτή είναι η πρώτη φώτο από το τεράστιο σαλόνι τους

Tabloid 14.05.2025
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στη Φιλοθέη και είδαμε το πρώτο στιγμιότυπο από το εντυπωσιακό σαλόνι τους