Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο ναρκωτικό των clubbers του Βερολίνου
Η νέα μόδα που έφτασε μέχρι τη Νέα Υόρκη προκαλεί μια...νόμιμη ευφορία
Δημοσίευση 10/6/2016 | 00:04

Σύμφωνα με πηγές από το Βερολίνο, το σπίτι του Berghain όπου η techno μουσική δεν σταματά για τρεις ημέρες και νύχτες, φαίνεται ότι το νέο ναρκωτικό που οι κάτοικοι αυτής της πόλης έχουν επιλέξει για τα πάρτι τους, είναι η σκόνη του κακάο. Όπως αναφέρεται στο Ozy, η εισπνοή ωμού κακάο δίνει αίσθηση όμοια με εκείνη της κοκαΐνης. Πολλά από τα κλαμπ της πόλης προσφέρουν πλέον αυτήν την ουσία, είτε σαν σκόνη, είτε σε υγρή μορφή, ακόμα και σαν χάπι. Όλοι οι ravers από την πλευρά τους, αναφέρουν ότι η σοκολάτα απελευθερώνει ενδορφίνες και τους προκαλεί ένα "φυσικό φτιάξιμο", ενώ τους δίνει πολύ ενέργεια.
Μάλιστα, η νέα αυτή τρέλα φαίνεται ότι έχει διαδοθεί παγκοσμίως, από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη για τους ravers, αφού σε κλαμπ της δεύτερης πόλης, πωλούνται ποτά με κακάο και χάπια από την ίδια ουσία. Οι ειδικοί λένε ότι το ωμό παρθένο κακάο, προσφέρει μια νέου είδους ευφορία στους λάτρεις των πάρτι και της ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ έχει και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες. Επιπροσθέτως, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition, το κακάο αυξάνει τη ροή του αίματος και διεγείρει την εγκεφαλική λειτουργία.
Για τον κόσμο των πάρτι πάντως, το κακάο κάνει απλώς καλύτερη την εμπειρία τους σε ένα κλαμπ και όχι να την καταστρέψει όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ναρκωτικά. Τι λέτε λοιπόν, ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Ή μήπως πρόκειται όντως για μια νέα και ενδιαφέρουσα εναλλακτική; Το μέλλον θα δείξει.
Ένας «αληθινός» βρικόλακας που τον αποκεφάλισαν για να μην… επιστρέψει
Το διάσημο ιταλικό νησί που βάζει αυστηρότατους κανόνες στους τουρίστες το επόμενο καλοκαίρι
Ο λόγος που ο βρετανικός στρατός έφτιαξε ένα ψεύτικο χωριό στην Αγγλία
Ο άνθρωπος που πούλησε τον Πύργο του Αιφελ – Και το έκανε δύο φορές
Η Δούκισσα της Πλακεντίας επιστρέφει! Η αληθινή ιστορία πίσω από την παράσταση που θα συζητηθεί φέτος
Αυτή είναι η χώρα της Ευρώπης με το μεγαλύτερο πρόβλημα αδέσποτων – Και η Ελλάδα στη «μαύρη» λίστα
Οδηγός delivery έσωσε γυναίκα που ήταν παγιδευμένη για 30 ώρες: Πώς την εντόπισε
Πώς είναι η ζωή για μια Ελληνίδα μαμά στο εξωτερικό
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Stories 15.02.2026
Τα αεροπλάνα που θα πετάνε καίγοντας μουστάρδα
Τι συνέβη στον Καναδά όταν η θερμοκρασία έφτασε τους ‑63 βαθμούς Κελσίου
Ο σταρ του NBA που έκανε τεράστια καριέρα ενώ είχε ύψος 1.60μ.
«Τα σχολεία δεν είναι ταβέρνες»: Το έθιμο της Tσικνοπέμπτης που έφερε αντιδράσεις
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Stories Χτες






