E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρούλα Κορομηλά: Μου αρέσουν τα μικρά, αφού την ξέρεις την αδυναμία μου!

«Τα μικρά είναι δημιουργικά, είναι πιο αυθόρμητα, έχουν περισσότερη ενέργεια!»

Δημοσίευση 18/5/2016 | 11:00

Ρούλα Κορομηλά: Μου αρέσουν τα μικρά, αφού την ξέρεις την αδυναμία μου!

Η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε τον Θέμο και τη Δούκισσα Νομικού, το βράδυ της Τρίτης. Η παρουσιάστρια με το θάρρος της γνώμης της και την ειλικρίνεια που τη διακρίνει μίλησε για «ΟΛΑ».

«Είμαι πολύ καλά. Πολύ ήρεμη και χαλαρή!», είπε η Ρούλα Κορομηλά στην αρχή της κουβέντας.

«Εσύ γιατί έκλεψες την ιδέα μίας προηγούμενης παρουσιάστριας που έκανε το ''Μπράβο Ρούλα'' και το έφερες ξανά τώρα και μάλιστα σε ένα μικρό κανάλι;», τη ρώτησε με χιούμορ ο Θέμος. «Είμαι κλέφτρα», απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

«Μου αρέσουν τα μικρά...τι να κάνουμε»

Και πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά: «Αφού την ξέρεις την αδυναμία μου! Μου αρέσουν τα νεαρά άτομα. Οπότε τι σημαίνει το μικρό; Μικρό κανάλι και εσύ... Τα μικρά είναι δημιουργικά, είναι πιο αυθόρμητα, έχουν περισσότερη ενέργεια!».

Έχει γίνει κάποια αλλαγή και στην προσωπική της ζωή; «Μία χαρά είναι τα πράγματα. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αφού θέλεις να ξέρεις. Αλλά προσπαθω πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις κάτι και περνάς καλά, δεν χρειάζεται να βγαίνεις να το διατυμπανίζεις. Είμαι ήρεμη. Δεν είμαι μόνη μου. Δεν ήμουν μόνη!»​, απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

Πώς είναι στις σχέσεις της; «Στις σχέσεις μου αφήνω χώρο και δίνω ελευθερία. Το μόνο που δεν αντέχω είναι το ψέμα! Πλέον έχω πάψει να δένομαι τόσο πολύ δυνατά και παθιασμένα σε μία σχέση. Έχω αναθεωρήσει σε κάποια πράγματα», είπε η παρουσιάστρια.

Για τα προϊόντα που προωθούνται μέσα από την εκπομπή της, η Ρούλα Κορομηλά τόνισε: «Ζει η τηλεόραση από τη διαφήμιση; Χωρίς διαφήμιση πώς θα κάνουμε δηλαδή; Αυτά τα προϊόντα έχουμε αυτά δίνουμε!»

«Με την τρίτη με έριξε το Ε»

«Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κάνεις πέντε ώρες εκπομπή;», τη ρώτησε ο Θέμος. «Δεν έχει σημασία πόσες ώρες κάνω. Σημασία έχει να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές. Είπα να κάνω ένα πρόγραμμα να το ευχαριστηθούμε!», του απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

΄Ήταν δική της ιδέα να επιστρέψει με το Μπράβο; «Μου έγινε μία πρόταση δύο φορές. Την τρίτη φορά έιπα να το σκεφτώ. Με την τρίτη με έριξε. Είμαι δύσκολη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing», τόνισε.

Τι έκανε μία ημέρα πριν την πρεμιέρα; «Την προσευχή μου. Και την κάνω κάθε φορά πριν βγω. Δεν το κάνω για επίδειξη. Νιώθω καλύτερα. Νομίζω ότι περνάω μία ωραία, ήρεμη φάση στη ζωή μου. Έχω αναθεωρήσει καταστάσεις. Ξέρω για ποιο λόγο βρίσκομαι κάπου. Για ποιο λόγο να είμαι σπίτι μου; Η δουλειά μου δεν είναι αυτή;», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

΄Εχει μόνιμη σχέση; «Οποιος θέλει να παντρεύεται, ας παντρεύεται. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι κάθετη. Δεν μπορώ να ξέρω ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είμαι 100 χρόνια μαζί. Δεν μπορώ! Θέλω να είμαι πιο ελεύθερη. Πιο χαλαρή...΄Έχεις δει γύρω σου πόσες συμβατικές σχέσεις και αρρωστημένες καταστάσεις υπάρχουν; Δεν θέλω εγώ να είμαι σε αρρωστημένη κατάσταση! Πέρασα πολύ καλά στις σχέσεις μου! Με πρόσεχαν ιδιαίτερα. Ένιωσα αγάπη, στοργή, προστασία. Δεν έχω κανένα παράπονο!», τόνισε η Ρούλα Κορομηλά.

«Στις σχέσεις μου κάνω την ξανθιά αν χρειαστεί»

Η Ρούλα Κορομηλά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξομολογήθηκε: «Στη δουλειά μου, δεν έκανα ποτέ την ξανθιά! Στις προσωπικές σχέσεις αρκετές φορές έκανα την ξανθιά. Δεν έχασα όμως. Το να ευνουχίσεις κάποιον και να του κάνεις ότι τα ξέρεις όλα, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Ο άλλος σκιάζεται και την κάνει!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς βγήκε το όνομα «Μαρινέλλα» – Η διήγηση του Γιάννη Ξανθούλη

Tabloid 29.03.2026
Και ποιο ήταν το κανονικό της όνομα

Μαρινέλλα: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από το εμβληματικό τραγούδι «Ανοιξε πέτρα»

Tabloid 29.03.2026
Τα απρόσμενα εμπόδια, οι ασφυκτικές προθεσμίες και το μαύρο τσεμπέρι που της φόρεσε ο Γιάννης Δαλιανίδης

Το τραγούδι του Ζαμπέτα που απέρριψε η Βουγιουκλάκη και καθιέρωσε τη Μαρινέλλα

Tabloid 29.03.2026
Η«χυλόπιτα» που έριξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Ζαμπέτα για το «Σταλιά, Σταλιά», απογείωσε την καριέρα της Μαρινέλλας

Η Hilary Duff αποκάλυψε πώς τελείωσε η εφηβική διαμάχη της με τη Lindsay Lohan

Celebrity Stories 29.03.2026
Πώς μια νεανική κόντρα και ένα μυστικό ποτό έφεραν κοντά τις δύο πρώην Disney stars μετά από χρόνια

Δανάη Μπάρκα: Νέα αρχή με τον σύντροφό της μακριά από την Αθήνα ‑ και τι λέει για την τηλεόραση

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια νοίκιασε σπίτι στην Καλαμάτα με τον Φάνη Μπότση, ενώ φήμες τη θέλουν να επιστρέφει στο «Celebrity Game Night» του OPEN

Βαρθακούρης κατέταξε Ρέμο, Βέρτη, Μαζωνάκη, Φέρρη και Πλούταρχο ‑ ποιος βρέθηκε στην κορυφή

Tabloid Χτες
Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου για τις προτιμήσεις του και αποκάλυψε τι σκέφτηκε όταν άκουσε πρώτη φορά το τραγούδι της Eurovision

Κλέλια Ανδριολάτου: Οι νέες καυτές φωτογραφίες από παραλία του Λος Αντζελες

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράζεται νέες εικόνες από το ταξίδι της στην Αμερική, λίγες μέρες μετά το πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ

Μαρία Μενεγάκη: «Κλείνω τραπέζια με το επώνυμό μου – Περιμένουν την Ελένη και απογοητεύονται»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει αν έχει συγγένεια με την παρουσιάστρια, αλλά θα ήθελε πολύ να τη γνωρίσει από κοντά.

Ρονάλντο και Ροντρίγκεζ: Ρολόγια 1,5 εκατ. ευρώ, δαχτυλίδι 3,5 εκατ. δολαρίων και μοναδική Bugatti

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφία μέσα στη σπάνια Bugatti Centodieci του Πορτογάλου σούπερ σταρ, επιδεικνύοντας πολυτελή Patek Philippe ρολόγια συνολικής αξίας άνω του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories Χτες
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Προχτές
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Προχτές
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση