E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκότωσε τον φίλο της γιατί έμπαινε συνέχεια στο Facebook

Τον μαχαίρωσε γιατί την αγνοούσε

Δημοσίευση 23/2/2016 | 08:23

Σκότωσε τον φίλο της γιατί έμπαινε συνέχεια στο Facebook

Μια απίστευτη ιστορία δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail, για ένα ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια 23χρονη μαχαίρωσε το φίλο της όταν έχασε την ψυχραιμία της επειδή αυτός ξόδευε πολλή ώρα στο Facebook.

Η 23χρονη Terri-Marie Palmer δημοσίευσε στο Facebook ότι ο σύντροφός της, Damon Searson, είναι τόσο απορροφημένος στο κοινωνικό δίκτυο, που δεν τη βλέπει καν. Στη συνέχεια άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα την ώρα που διάβαζε τα μηνύματά του στο κοινωνικό δίκτυο. Αργότερα κάλεσε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης και είπε ότι ο 24χρονος μαχαίρωσε τον εαυτό του μέσα στο τροχόσπιτό τους. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα το δικαστήριο την καταδίκασε για φόνο.

Αν και το ζευγάρι είχε πολυτάραχη και θυελλώδη σχέση, αποφάσισαν να μείνουν μαζί τον Ιούλιο του 2015. Η Palmer έδειχνε συνεχώς να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του συντρόφου της, έλεγε ότι την αγνοεί και τον ζήλευε πολύ, ενώ αντιδρούσε έντονα στο ότι εκείνος ανέβαζε ημίγuμνες φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα.

Τη νύχτα της δολοφονίας, στις 13 Αυγούστου, η Palmer άρχισε να παραπονιέται σε μια φίλη της μέσω του Facebook ότι για άλλη μια φορά ο Searson σέρφαρε στο κοινωνικό δίκτυο, προσθέτοντας νέους φίλους. Υποστήριζε ότι εκείνη πλήρωνε το ενοίκιο, ενώ εκείνος ξόδευε τα χρήματα σε κινητά και ψώνια και ανέφερε ότι σκόπευε να τον εγκαταλείψει και να επιστρέψει στη μητέρα της. «Το μόνο που κάνει είναι να κάθεται εκεί και προσθέτει φίλες [στο Facebook], νέα κορίτσια. Είμαι πολύ νευριασμένη μαζί του», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας γείτονας άκουσε φασαρία και αργότερα ο άντρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο στήθος, αιμορραγώντας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από λίγη ώρα ξεψύχησε. Η Palmer αρνήθηκε τη δολοφονία και υποστήριξε ότι εκείνος έπινε πολύ και μαχαίρωσε τον εαυτό του. Έπειτα ισχυρίστηκε ότι είχε αρχίσει να γίνεται κτητικός και να θέλει να είναι συνέχεια μαζί, πράγμα που εκείνη δεν άντεχε. Κάποιος μάρτυρας μάλιστα υποστήριξε ότι εκείνη δούλευε για να καλύπτει τα έξοδα και, παρά τις εντάσεις, ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Αργότερα, βέβαια, αποδείχτηκε ότι εκείνη τον τραυμάτισε θανάσιμα με το μαχαίρι μετά από ένα ακόμη επεισόδιο και πλέον θα εκτίσει την ποινή της στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αποστολία Ζώη ποζάρει με κόκκινο μπικίνι ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 09.09.2025
Η τραγουδίστρια ανάρτησε εικόνες με φόντο τη θάλασσα

Τα αληθινά ονόματα των πιο διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών που δε φαντάζεσαι!

Celebrity Stories 09.09.2025
Αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν – ποια είναι τα αληθινά ονόματα πίσω από τα πιο διάσημα ψευδώνυμα της ελληνικής μουσικής και του θεάματος;

Ιωάννα Λίλη: Η σπάνια βραδινή έξοδος με την 18χρονη κόρη της, Μαρία – Η εξομολόγηση για την σχέση τους

Tabloid Χτες
Οι δηλώσεις της νεαρής στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα»

Γιώργος Καρκάς κατά Δροσάκη: «Εξευτέλισαν το βίωμα του βιασμένου ανθρώπου κάνοντάς το ευτελές αφήγημα για κάθε χρήση»

Tabloid Χτες
«Αυτή η κυρία επιλέγει να σκηνοθετήσει αυτήν που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό...», έγραψε ο Γιώργος Καρκάς για τη Λένα Δροσάκη

Μαρίνα Σπανού: «Εμένα με έσωσε η ψυχοθεραπεία»

Tabloid Χτες
«Ήταν αυτό το σημείο που λες: τώρα αυτό είναι φυσιολογικό που το παθαίνω σε αυτή την ηλικία και έτσι;», είπε η Μαρίνα Σπανού

Μαρία Μαζωνάκη: «Τον Γιώργο τον αγαπάμε, θα είμαστε δίπλα του όποτε μας χρειαστεί»

Tabloid Χτες
Η μικρή αδερφή του τραγουδιστή σπάει τη σιωπή της για την οικογενειακή κόντρα

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το πρώτο τρέιλερ της νέας εποχής ‑ Βίντεο

Media Χτες
Η εκπομπή επιστρέφει στις 15 Σεπτεμβρίου, με νέο δίδυμο

Γιώργος Λάγιος: «Είναι μερικές κατηγορίες ανθρώπων που απαγορεύεται να γίνουν γονείς και πρέπει να στειρωθούν»

Tabloid Χτες
«Πρέπει όλοι να αξιολογούνται πριν γίνουν γονείς», διευκρίνισε ο γνωστός ψυχολόγος

Τζένιφερ Ανιστον: Επιβεβαίωσε με μία φωτογραφία τη νέα σχέση της

Tabloid Χτες
Η σχέση της ηθοποιού με τον διάσημο υπνοθεραπευτή είναι πλέον επίσημη