E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bonjour Athenes Vol. 1

Δημοσίευση 16/2/2016 | 00:43

Bonjour Athenes Vol. 1
ΑΘΗΝΑ - Gazi Music Hall
Ιερά Οδός 7
Ημερομηνία: 02/04/2016
ΑΠΡ 2016
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 20:00

EARLY BIRDS 20 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 25 ευρώ
TAMEIO: 29 ευρώ

Και ναι, επιτέλους θα τον δούμε ζωντανά! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα. O Avener, ο Γάλλος παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, ο αγαπημένος του ελληνικού ραδιοφώνου. Με αυτή τη μοναδική γαλλική ηλεκτρονική πινελιά στον deep house και electro ήχο του. Θα είναι ο headliner dj στο πρώτο «Bonjour Athenes Dance Festival» στις 2 Απριλίου στο Gazi Music Hall. Ευκαιρία να τον δούμε πρώτοι live, λίγες εβδομάδες πριν εμφανιστεί στο περίφημο dance φεστιβάλ του ¶μστερνταμ.

Έρχεται στην Αθήνα ο παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, του «To Let Myself Go» και του «Hate Street Dialogue», του «Panama» και του «Fade Out Lines», ο Γάλλος μουσικός που θα δώσει ένα «So French Touch of Elegance», ιδανικό για την καρδιά της ¶νοιξης. Θα δημιουργήσει τον τέλειο ήχο της πόλης, θα γίνει trend, το νέο μεγάλο συναυλιακό όνομα κι εδώ, ήδη Νο 1 στη Γερμανία και τη Γαλλία. Να ακούσουμε κι εμείς live τις ευφάνταστες διασκευές του σε κομμάτια όπως το «Castle in the Snow» των Kadebostany και το «It Serves You Right To Suffer» του John Lee Hooker.

Μαζί του θα είναι και τα δύο νέα μεγάλα ταλέντα της Γαλλικής electro, nu disco και deep house σκηνής, το ντουέτο των Synapson, αυτό που είναι υπεύθυνο για το μαγικό «Djon maya maï». Αλλά και gia το «All in You» το καινούργιο τους κομμάτι που ακούει όλη η Αθήνα και η Γαλλία φυσικά, μία τεράστια επιτυχία με την Anna Kova στα φωνητικά. Αναμένεται πανικός, το feeling των Synapson θα πλημμυρίσει το Gazi Music Hall!

Τρίτο μεγάλο όνομα της βραδιάς η Phoebe Kiddler, η πρώτη τραγουδίστρια των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Nouvelle Vague και αυτή στην οποία οφείλεται το «Fade Out Lines» του Avener (δικό της κομμάτι).

Αναμένονται πολλές εκπλήξεις στην -πολλών τετραγωνικών- σκηνή του Gazi Music Hall. Μία υπερπαραγωγή με πολλά φώτα, τέλειο ήχο ειδικά στημένο για τη βραδιά, led γιγαντοοθόνες και πολλά άλλα.

Ετοιμαστείτε για το φεστιβάλ της Γαλλικής φινέτσας και κομψότητας. Ένα κλείσιμο του ματιού, ένα χαμόγελο, φλερτ στα στενά της Μονμάρτης.

Μην λείψετε από το φεστιβάλ για το οποίο θα μιλάει την επόμενη μέρα όλη η πόλη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Please: To blueprint της σύγχρονης pop

Μουσική Χτες
Pet Shop Boys - Please - 40 years anniversary!

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Block 33

Μουσική 19.03.2026
BLOCK 3328/03

Athens Pre Pride Party

LGBTQI+ 18.03.2026
Το Athens Pre Pride Party επιστρέφει για τρίτη χρονιά, το Σάββατο 4 Απριλίου, στην Πειραιώς 260, στον εμβληματικό χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

EmpowerED 2026: Μια ημέρα αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών

Cityλάιφ 04.03.2026
Η συμμετοχή είναι με προεγγραφή και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους

Όλη η Ελλάδα τρέχει στα Ιωάννινα ‑ Ιωάννινα Half Marathon ‑ 9 & 10 Μαΐου

Cityλάιφ 02.03.2026
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό, μία ιστορική πόλη και ένα τοπίο, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, που κόβει την ανάσα!

Plastiras Lake Festival 2026

Φεστιβάλ 27.02.2026
9-12 Ιουλίου - Line-up to be announced soon

Career Path Youth στις 4 και 5 Μαρτίου στον Δήμο Μοσχάτου‑Ταύρου

Cityλάιφ 27.02.2026
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 04/03 έως 05/03