E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ράνια Τζίμα ‑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Πέρασαν μαζί τις γιορτές εκτός Ελλάδος

Διακριτικοί, αλλά δεν πέρασαν απαρατήρητοι...

Δημοσίευση 9/1/2016 | 00:15

Ράνια Τζίμα ‑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Πέρασαν μαζί τις γιορτές εκτός Ελλάδος

Το εξωτερικό επέλεξαν ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η δημοσιογράφος του Mega, Ράνια Τζίμα, για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων. Παρά τη διακριτικότητά τους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να αποφύγουν το φωτογραφικό φακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο φακός του 15minutes.gr εντόπισε τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και τη δημοσιογράφο του Mega στην πτήση από Βελιγράδι για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένα μεσημέρι μετά το τέλος των γιορτών. Το ζευγάρι καθόταν δίπλα-δίπλα στο αεροπλάνο, ενώ η δημοσιογράφος φορούσε συνέχεια τα γυαλιά της. 

Στη συνέχεια ο φακός τους κατέγραψεκαι στο χώρο της παραλαβής αποσκευών.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κουτσομπολιά. Η σχέση τους, πάντως, φαίνεται ότι μετράει ήδη ένα χρόνο ζωής, όπως έγραψε πρόσφατα το «Πρώτο ΘΕΜΑ».



Το χρονικό της γνωριμίας και της σχέσης τους

Είναι καλοκαίρι του 2014. H Ράνια Τζίμα βρίσκεται στην πρωινή σύσκεψη του Μεγάλου Καναλιού μαζί με τον δημοσιογράφο και συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή «Πρωινό Mega» Δημήτρη Τάκη.

Ο Δημήτρης Τάκης προτείνει να καθίσει στη θέση του καλεσμένου της εκπομπής ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (Γκάμπριελ για τους φίλους), που βρίσκεται τότε στην αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων. Η Ράνια Τζίμα αρνείται, ο Δημήτρης Τάκης επιμένει καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αποτελεί για εκείνον ένα πρόσωπο ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συμπαθές. «Μα τι να συζητήσουμε, βρε Δημήτρη, με τον Σακελλαρίδη; Για τον Δήμο Αθηναίων και τα τζαμιά; Βαριέμαι. Και φοβάμαι πως το ίδιο ακριβώς θα νιώσουν και οι τηλεθεατές. Βαρεμάρα!» λέει η Ράνια απευθυνόμενη στον συνάδελφό της, ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται να πείθεται από το παραπάνω επιχείρημα της όμορφης δημοσιογράφου. «Σου λέω ότι ο Σακελλαρίδης είναι πολύ ψαγμένο, πολύ αξιόλογο άτομο κι έχει πολλά να πει!» της αντιτείνει κι εκείνη σηκώνει τα χέρια ψηλά: «Εντάξει, Δημήτρη. ΦέρΆ τον και χειρίσου τον μόνος σου!». 

Πράγματι. Λίγο αργότερα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάθεται στη θέση του καλεσμένου, με την «αντιπάθεια» ανάμεσα σε εκείνον και τη Ράνια Τζίμα να πλανάται κατά τρόπο απροσδιόριστο στον τηλεοπτικό αέρα. Στο μυαλό της Ράνιας κυριαρχεί η σκέψη «ήρθε αυτός που το παίζει ωραίος» ενώ σε εκείνο του Γαβριήλ: «Να και η ξανθιά ξινή δημοσιογράφος της Νέας Δημοκρατίας. Τι να πω εγώ μαζί της;». Ωστόσο, όσο προχωράει η εκπομπή, ένας δυνατός άνεμος σβήνει τις παραπάνω ανομολόγητες απόψεις, με τον Γαβριήλ να τη συμπαθεί όλο και περισσότερο και τη Ράνια να αλλάζει άποψη. Για εκείνον, είναι συμπαθής και έξυπνη και όμορφη. Για εκείνη, είναι ευφυής και ετοιμόλογος και γοητευτικός. Οταν τα φώτα σβήνουν, μια σχέση ζωής φαίνεται να ανάβει. Οι δυο τους διαισθάνονται ότι έχουν να πουν πολλά πέρα από τη σφαίρα των επαγγελματικών στην οποία κινούνται με ταχύτητα κομήτη. 




Ξεκινούν να κάνουν παρέα ενώ λίγους μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2015, όταν ο βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης τής τηλεφωνεί και της προτείνει να πιουν έναν καφέ στην «Αίγλη» Ζαππείου και να κάνουν μια βόλτα στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου, τα φλας της δημοσιότητας πέφτουν επάνω τους «αποκαλύπτοντας» την αρχή μιας σχέσης. Η εν λόγω φήμη επανήλθε δριμύτερη μόλις πριν από λίγες ημέρες όταν μια ακόμη συνάντησή τους σε γνωστό καφέ του Παγκρατίου έκανε τον γύρο των social media και των γραφείων του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας. 




Πέρα από τη λατρεία τους για το διάβασμα, τη Ράνια και τον Γαβριήλ ενώνει η αγάπη τους για τα απλά πράγματα. Πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν με βεβαιότητα για έναν μεγάλο έρωτα την ίδια στιγμή που άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της δημοσιογράφου υποστηρίζουν ότι «αυτό που δένει τη Ράνια και τον Γαβριήλ είναι μια πολύ δυνατή φιλία προικισμένη με την απόλυτη εμπιστοσύνη που τρέφει ο ένας για το πρόσωπο του άλλου. Τίποτα ερωτικό δεν υπάρχει μεταξύ τους». Η έκταση που παίρνει η εν λόγω φημολογούμενη σχέση ξεπερνά ωστόσο κάθε φαντασία κάνοντας τη δημοσιογράφο να γελάει με μία ακόμη ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Αρνείται να μιλήσει, να εξηγήσει και να αναπαραγάγει κάθε φράση ή υπονοούμενο που αφορά τη σχέση της με τον γοητευτικό Γαβριήλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Χρονοταξιδιώτης» εντοπίστηκε σε φωτογραφία παραλίας του 1943 να κρατά… κινητό;

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Το «κινητό» σε φωτογραφία του 1943 διχάζει το διαδίκτυο

Η Κέιτι Πέρι φόρεσε ξανά το εμβληματικό σeξι της πουά σύνολο 17 χρόνια μετά, δείτε εικόνες

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η 41χρονη τραγουδίστρια έκανε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και ανέβηκε ξανά στη σκηνή με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύνολα της καριέρας της ενθουσιάζοντας τους ακολούθους της

Χατζίδου σε Παύλου: Mπορεί να μην γεράσουμε στην εκπομπή αλλά θα γεράσουμε μαζί

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από 4 χρόνια και οι δύο παρουσιαστές αποχαιρέτησαν με συγκίνηση τους τηλεθεατές την Παρασκευή 3 Ιουλίου

O Trannos δέχθηκε αντικείμενο στο πρόσωπο σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη ‑ δείτε τι έγινε στη σκηνή

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Ο καλλιτέχνης διέκοψε αμέσως την εμφάνισή του και ζήτησε να εντοπιστεί ο υπεύθυνος, πριν αποχωρήσει οργισμένος από τη σκηνή.

Κατερίνα Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας της: «Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί»

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν ότι νοσηλεύτηκε εκτάκτως λόγω σοβαρού επεισοδίου ιλίγγου θέσεως.

Fipster εναντίον Λιάγκα: Ποιο επικό σχόλιο για τον σύντροφο της Σκορδά έγινε viral;

TV Buzz 03.07.2026
Ο Fipster πήρε το μέρος της Ιωάννας Τούνη με βίντεο στο TikTok και τα σχόλια των χρηστών «έθαψαν» τον παρουσιαστή του Πρωινού.

Ποια 92χρονη «Ρουβίτσα» έκλεψε την παράσταση σε συναυλία του Σάκη Ρουβά;

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η κυρία Κατερίνα ήρθε κρυφά στη συναυλία και η τρυφερή στιγμή με τον τραγουδιστή έγινε viral στα social media.

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Νέες φωτογραφές από το γαμήλιο τριήμερο στην Πάρο

Tabloid 03.07.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram νέες φωτογραφίες από το ονειρικό τριήμερο γάμου στην Πάρο, αποκαλύπτοντας στιγμές γεμάτες συγκίνηση, χαρά και αγάπη.

Όλοι μιλούν για τον γάμο τους, αλλά εκείνοι ίσως τον έκαναν χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι!

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Πριν από το μεγάλο πάρτι, φαίνεται πως είχε προηγηθεί ο κρυφός γάμος

Ο Φραγκολιάς άλλαξε εντελώς εμφάνιση και η Τσιμτσιλή δεν μπορούσε να το πιστέψει – δείτε τι έκανε

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε με νέο look στο τελευταίο Happy Day της σεζόν, αφήνοντας άφωνη την παρέα της εκπομπής.

Το πιο αποκαλυπτικό λανσάρισμα του καλοκαιριού ‑ Tα νέα μαγιό της Kim Kardashian είναι για τολμηρές

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η Kim Kardashian μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τη φωτογράφιση για την καμπάνια

Ρία Ελληνίδου: Πώς ήταν παλιά η τραγουδίστρια – Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Tabloid 03.07.2026
Παλιό βίντεο της Ρίας Ελληνίδου από τοπικό κανάλι κάνει τον γύρο του Instagram, αποκαλύπτοντας την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.