E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής: Καλλονή, Σύρια και με δίμετρα πόδια

Με μουσουλμάνους γονείς

Δημοσίευση 25/11/2015 | 00:02

Η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής: Καλλονή, Σύρια και με δίμετρα πόδια

Έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο Μαουρίτσιο Μάκρι, ο νέος, γοητευτικός πρόεδρος της Αργεντινής, είναι 56 ετών, μηχανικός και επιχειρηματίας και παντρεμένος με τη 42χρονη καλλονή Τζουλιάνα Αουάντα.

Η πρώτη κυρία της Αργεντινής, που κλέβει την παράσταση, είναι πρώην μοντέλο, με καταγωγή από Συρία και Λίβανο, ενώ και οι δυο γονείς της είναι μουσουλμάνοι. Μαζί της ο Μάκρι έχει αποκτήσει μια κόρη.

Η εκλογή του Μαουρίτσιο Μάκρι στην προεδρεία της χώρας βάζει τέλος στη δωδεκαετή κυριαρχία των περονιστών και τη στρατηγική που εγκαινίασε ο Νέστορ Κίρχνερ όταν ανέλαβε να βγάλει τη χώρα από τη χρεοκοπία.

Ο κυβερνήτης του Μπουένος ¶ιρες και ιδρυτής του κεντροδεξιού κόμματος PRO αναλαμβάνει στις 10 Δεκεμβρίου τα ηνία της χώρας. Πρόκειται για τον πρώτο πρόεδρο που εδώ και 80 χρόνια δεν προέρχεται από τους κόλπους των δύο παραδοσιακών κομμάτων – τους περονιστές και τους ριζοσπάστες.

Ο Μάκρι έγινε γνωστός όταν ανέλαβε την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας Boca Juniors, ενώ εκείνη την εποχή είχε κατηγορηθεί και για ανάμειξη σε σκάνδαλα διαφθοράς. Πρόσφατα κατηγορήθηκε ότι παρακολουθούσε τους πολιτικούς του αντίπαλους. Το 1991 απήχθη από αγνώστους, οι οποίοι τον απελευθέρωσαν δυο εβδομάδες μετά, αφού καταβλήθηκαν λίτρα 6 εκατομμυρίων δολαρίων από την οικογένειά του.

Το αργεντίνικο περιοδικό «Clarin» αναφέρει ότι η Αργεντινή λατρεύει την Τζουλιάνα Αουάντα και τη χαρακτηρίζει «εκπαιδευμένη για να χαμογελάει».

Η πανέμορφη Πρώτη Κυρία είναι κόρη ενός σχεδιαστή μόδας που κατάγεται από την κοιλάδα Μπέκα του Λιβάνου, ενώ η μητέρα της είναι Σύρια. Η ίδια γεννήθηκε στο Μπουένος ¶ιρες, σε μια οικογένεια καλλιτεχνών, αφού τα αδέλφια της έγιναν στιλίστες, γλύπτες και ηθοποιοί.

«Η Τζουλιάνα έζησε μια παιδική ηλικία στα μετάξια μιας εύπορης μεσαίας τάξης, τυλιγμένη σε χρώματα και υφάσματα», γράφει το αργεντίνικο περιοδικό. Έκανε σπουδές σε βρετανικό κολλέγιο της Αργεντινής και ταξίδεψε πολύ στην Ευρώπη ως μοντέλο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media Χτες
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Social Χτες
Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Tabloid Χτες
Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

TV Buzz Χτες
«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Social Χτες
Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου