E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το τελευταίο ιδιόχειρο σημείωμα του Μιχάλη Ασλάνη για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

«Φεύγω για να ησυχάσω»

Δημοσίευση 23/11/2015 | 00:03

Το τελευταίο ιδιόχειρο σημείωμα του Μιχάλη Ασλάνη για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Το ιδιόχειρο σημείωμα του Μιχάλη Ασλάνη φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ο Πέτρος Κουσουλός μέσα από την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». Οι τελευταίες σκέψεις του σχεδιαστή, οι δυο γυναίκες που του έφαγαν την περιουσία, η πρώην Σταρ Ελλάς με την οποία είχε δικαστική διένεξη και όλος ο δρόμος για το τέλος του, το πρωινό της 28ης Αυγούστου 2013.

«Αυτή είναι η χειρότερη περίοδος που περνάω, αισθάνομαι λεηλατημένος. Έχασα την υγεία μου, τα πάντα. Έχω κατάθλιψη, σάκχαρο, πίεση, χοληστερίνη. Είναι κρίμα κόποι μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Σε τέτοια ηλικία, αντί να ησυχάσω να περνάω τέτοιες δυσκολίες. Δεν φτάνει λοιπόν τα όσα έφαγαν τόσα χρόνια, κυρίως η [ΧΧ]. αλλά και η [ΧΧ] ζητάνε και από πάνω υπερβολικά λεφτά, τα οποία δεν τους οφείλω. Ξέρανε βέβαια ότι εγώ δεν παρακολουθούσα τα οικονομικά, μόνο το δημιουργικό μέρος της δουλειάς. Βγάλανε και τις βοηθητικές μοδίστρες στον χορό για να με ξεκάνουνε και να μου πάρουν όσα περισσότερα μπορούσαν. Σημειωτέον, πως η [ΧΧ]  έπαιρνε τα ποσοστά της στο τέλος κάθε ημέρας. Η δε [ΧΧ] πάντως δεν φτάνει τα όσα έκλεβε, το πιο άσχημο είναι ότι με καθησύχαζε, «όλα καλά θα πάνε». Κι εγώ βρέθηκα να χρωστάω στην τράπεζα, στο ΙΚΑ, στην Εφορία, στο ΤΕΒΕ, ακόμα και στα μανεκέν.

Αρκετές νύφες ζητούσαν τον λογαριασμό της τράπεζας για να καταθέσουν την προκαταβολή και την εξόφληση του νυφικού τους και, όπως μου είπε μια μοδίστρα, αρκετές φορές την άκουγε να δίνει τον τραπεζικό λογαριασμό της. Όταν ήρθε η κρίση και τα πράγματα στο ΙΚΑ και την Εφορία έγιναν απελπιστικά, εκμεταλλεύτηκαν και οι δύο τον φόβο μου, τον πανικό μου, διότι κάλεσαν τον λογιστή μου, που είχε αποχωρήσει και μέσα στον κίνδυνο μου είπε τις οφειλές μου κι εγώ τρελάθηκα. Τότε ξύπνησα. Ακόμα και τότε, αυτές το βιολί τους. Κατάλαβαν ότι πλησιάζει το τέλος τους και προσπαθούσαν να βουτήξουν όσα περισσότερα μπορούσαν.

Η διαμάχη με την πρώην Σταρ Ελλάς: Εκκρεμεί και το δικαστήριο με την κυρία [ΧΧ]. Της έχω δώσει έναντι 5.000 ευρώ και αυτή ζητάει ό,τι θέλει. Η [ΧΧ] έκανε τα πάντα για να τη διώξω και να πάρει την αποζημίωση και να πάει μετά να δουλέψει στη διπλανή πόρτα».

Τα τελευταία του λόγια: «Φεύγω για να ησυχάσω. Δεν έχω τη δύναμη να ζω άλλο σε έναν κόσμο τόσο σκληρό. Συγχωρήστε με. Δεν γινόταν αλλιώς, ως εδώ ήταν. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ άλλο τα πράγματα. Το έκανα για να ησυχάσω. Δεν θέλω να πονέσετε. Σας αγαπώ! Είστε η οικογένειά μου, οι μοναδικοί μου άνθρωποι. Ο Θεός να σας έχει καλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Προχτές
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013