E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μοντέλο έκανε πείραμα στο Instagram και τη διέγραψαν 3.000 θαυμαστές της

Η Stina Sanders αποφάσισε να ξεμπροστιάσει τους χρήστες των social media

Δημοσίευση 21/11/2015 | 00:02

Μοντέλο έκανε πείραμα στο Instagram και τη διέγραψαν 3.000 θαυμαστές της

Ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα έκανε ένα μοντέλο από τη Βρετανία, η Stina Sanders, και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η νεαρή κοπέλα συνήθιζε να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες όπου ήταν βαμμένη ή με μαγιό, σε πόζες επαγγελματικές ή και πιο ανέμελες, αλλά πάντα προσεγμένες.

Ήταν πάντα περιποιημένη και ανέβαζε φωτογραφίες από εξωτικά μέρη, όπως παραλίες, ή και από ακριβά μαγαζιά. Είχε μάλιστα 13.000 followers και σε κάθε σeξι της φωτογραφία τα like έπεφταν βροχή.

Μέχρι που αποφάσισε να σταματήσει να ανεβάζει μόνο τις φωτογραφίες στις οποίες είναι αψεγάδιαστη ή περνάει τέλεια και να δημοσιεύει και εικόνες από την καθημερινή της ζωή, όπως πραγματικά είναι. Όπως είπε, επηρεάστηκε από την κοπέλα που πρόσφατα πρόβαλε την ιστορία της για το πόσο ψεύτικα είναι τα social media και πόσο στημένες είναι όλες οι δήθεν τέλειες φωτογραφίες που ανεβαίνουν σε αυτά.

Έτσι, αντί για τις προκλητικές φωτογραφίες και τα εξωτικά τοπία, άρχισε να ανεβάζει στιγμές από το μπάνιο της, την ώρα της περιποίησης, ακόμη και της αποτρίχωσης στο πρόσωπο. Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι τα like άρχισαν να μειώνονται, αλλά όχι μόνο αυτά. Μέσα σε λίγες μέρες σταμάτησαν να την ακολουθούν περίπου 3.000 θαυμαστές της, καθώς, όπως λέει, μάλλον αυτά που ανέβαζε τους φαίνονταν αδιάφορα και ενοχλητικά.

Όπως είπε, έκανε εκκαθάριση, καθώς φάνηκε ότι υπήρχαν γυναίκες που όχι μόνο δεν τη διέγραψαν, αλλά τη στήριξαν σε αυτό που έκανε. Πριν λίγες μέρες μάλιστα αποκάλυψε ότι έκανε και ψυχοθεραπεία, η οποία την βοήθησε να ξεπεράσει τις κρίσεις άγχους που είχε. Οι συνεδρίες, όπως αποκάλυψε, την έκαναν καλύτερο άνθρωπο και πλέον δεν την ενδιαφέρει μόνο πώς θα φανεί ωραίο το στήθος στις φωτογραφίες, όπως παλιά.

Το αποτέλεσμα του πειράματος έδειξε, σύμφωνα με την ίδια, ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για την πραγματική εικόνα κάποιου, αλλά τους αρέσει να βλέπουν συγκεκριμένα πρότυπα, που παρουσιάζονται ως τέλεια. Γι' αυτό και άρχισαν να τη διαγράφουν από τα προφίλ τους. Εκείνη δεν σκοπεύει να σταματήσει αυτό που κάνει και σκοπός της είναι να δείξει ότι τα πρότυπα είναι ψεύτικα και ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του ζωή, χωρίς τη συγκρίνει με άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Tabloid 18.11.2025
Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Tabloid 18.11.2025
Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Tabloid 18.11.2025
Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συμπληρώνουν 25 χρόνια παντρεμένοι

Social 18.11.2025
«Ποιος θα το φανταζόταν;» γράφει ο ηθοποιός

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Tabloid 18.11.2025
Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Tabloid 18.11.2025
Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο 85χρονος Τσακ Νόρις στέλνει το δικό του μήνυμα από το γυμναστήριο

Social 18.11.2025
«Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Tabloid 18.11.2025
«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Tabloid 18.11.2025
Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου

Γλυκερία για τη συναυλία στο Ισραήλ: Δεν με στήριξαν από τον χώρο μου αλλά δεν με ενδιαφέρει, υπάρχει ζήλια

Tabloid 18.11.2025
Δεν ένιωσα πικρία, γιατί να βαραίνω με αντιπαλότητες τον εαυτό μου; πρόσθεσε

Παρά Πέντε: Οι ηθοποιοί που δεν θα δούμε στο επετειακό επεισόδιο

TV Buzz 18.11.2025
Το reunion της σειράς έπειτα από 20 χρόνια θα έχει σημαντικές απουσίες