E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέτρος Τατσόπουλος: «Δεν έχω πάει με τη μισή Αθήνα»

Συνέντευξη

Δημοσίευση 18/11/2015 | 16:50

Πέτρος Τατσόπουλος: «Δεν έχω πάει με τη μισή Αθήνα»
Mega

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου, ότι έχει «πάει με την μισή Αθήνα»;. Στα επικριτικά σχόλια που είχε δεχθεί για την επίμαχη δήλωση του, ο ίδιος είχε σχολιάσει με χιούμορ: «Σιγά τη μεγαλόπολη!».

Σήμερα, ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στον Βαγγέλη Χαρισόπουλου και την κάμερα της εκπομπής «Καλημερούδια» και αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε συζητηθεί.

«Ως άνθρωπος που έχετε πάει με τη μισή Αθήνα, ποιος είναι ο πιο ερωτικός υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας;», τον ρώτησε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. «Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό. Ξέρεις, είναι μια ατάκα τόσο πολύ χρησιμοποιημένη και τόσο πολύ διαστρεβλωμένη από το αρχικό της νόημα, δεν έχω πάει με τη μισή Αθήνα. Δηλαδή, αν κάνεις μαθηματικούς υπολογισμούς, δεν γίνεται. Είναι λίγο γελοίο να καθόμαστε και να παίζουμε και να ξαναπαίζουμε με αυτή την καραμέλα ενός σχήματος λόγου και κυρίως να υποδυόμαστε ότι είμαι και ο πρώτος άνθρωπος που το είπε», ήταν η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έξαλλη η Μαίρη Συνατσάκη με όσα ακούστηκαν στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα

TV Buzz 09.05.2025
«Το πιο δυσάρεστο είναι ότι δεν έχετε καν ιδέα πόσο προβληματική είναι η διαιώνιση τέτοιου casual σeξισμού»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μαζί με τα χρήματα κατέθεσα στο ΑΤΜ και ένα.....»

Celebrity Stories 09.05.2025
Με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ότι χάλασε το μηχάνημα από τις 5 η ώρα το απόγευμα.

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Celebrity Stories 09.05.2025
Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Συνατσάκη: «Σταυρώνει» το Πρωινό για τις δηλώσεις περί σεξεργατριών – Η ανάρτηση κόλαφος

Celebrity Stories 09.05.2025
«Δείξτε μετά στη νοικοκυρά μάνα πώς να φτιάξει ντολμαδάκια ενώ...»

Ξεσπά η Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση revenge porn: «Το σώμα μου είναι δικό μου»

Celebrity Stories 09.05.2025
Πώς απαντά στα αρνητικά σχόλια μετά την εξομολόγησή της

Όταν ο Πάπας Λέων ΙΔ` συνάντησε τον Θανάση Βέγγο

Celebrity Stories 09.05.2025
Την απίστευτη ιστορία της συνάντησης του σημερινού Πάπα Λέοντα ΙΔ` με τον Θανάση Βέγγο τη δεκαετία του `90 στην Κολομβία

Μαρία Κορινθίου: Συγκινεί για την επιλόχειο κατάθλιψη – «Είναι ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι…»

Celebrity Stories 09.05.2025
«Δεν το κατάλαβα καν, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμένα»

Αριελ Κωνσταντινίδη: «Είμαι ελεύθερη γυναίκα που ορίζω τον χώρο και το σώμα μου, δεν υπάρχει μπαμπάς»

Tabloid 09.05.2025
«Δεν λέω ψέματα, ευθαρσώς το λέω πως για αυτό το παιδί θα είμαι μαμά και μπαμπάς»

Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής ‑ «Να σου κάνω μια ερώτηση»

Χιούμορ 09.05.2025
Ο Αρκάς στέλνει τη σημερινή καλημέρα του με ένα σκίτσο με πολύ χιούμορ