E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελεονώρα Μελέτη: Ο λόγος που έκανε εξώδικο στο Epsilon

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια

Δημοσίευση 27/10/2015 | 10:27

Ελεονώρα Μελέτη: Ο λόγος που έκανε εξώδικο στο Epsilon

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και ήταν από τα πρώτα μεγάλα ονόματα που μετακόμισαν στο κανάλι. Φέτος το καλοκαίρι σημειώθηκαν τηλεοπτικές μεταγραφές που έκαναν σημαντική αίσθηση, καθώς πλέον το Epsilon διαθέτει πλέον μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην ιδιωτική τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τους λόγους που την έκαναν να στείλει εξώδικο στον σταθμό. «Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρχε», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις σχέσεις της με το σταθμό, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε πως δεν είναι άνθρωπος που «κρεμάει» τους συναδέλφους της ή που δεν τιμά το συμβόλαιό της: «Οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί μου λένε για εμένα ότι είμαι πολύ ευέλικτη, πολύ υποχωρητική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κορόιδο! Δεν έχω το όνομα της σκύλας, ούτε είμαι από τις παρουσιάστριες που για να βγάλουν πέντε φράγκα παραπάνω θα καταστρέψουν σχέσεις, θα διώξουν κόσμο, θα αφήσουν οικογένειες να πεινάσουν ή που θα κοιτάξουν το τομάρι τους. Δεν κάνω ντιβιλίκια ούτε σταριλίκια, χωρίς αυτό να σημαίνει ως δεν προστατεύω τον επαγγελματισμό μου και δεν τον υπερασπίζομαι όταν κρίνω ότι πρέπει».

Έχει νιώσει όμως ποτέ ότι πιάστηκε κορόιδο φεύγοντας από το γραφείο ενός διευθυντή; «Κορόιδο δεν μπορώ να νιώσω, γιατί δεν είμαι. Αλλά έχω φύγει από το γραφείο διευθυντή κι έχω νιώσει αδικημένη. Έχω νιώσει ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη μου και την υποχωρητικότητά μου. Αλλά αν νιώσω ότι αυτό που γίνεται με θίγει, θα αντιδράσω», ανέφερε μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της στο Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στη Μύκονο η Ιωάννα Τούνη – Το μαγιό που «αναστάτωσε» την παραλία!

Tabloid 09.07.2025
Όταν η Τούνη πάει παραλία, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα!

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το ότι χωρίσαμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δε σημαίνει ότι έχω σταματήσει να την αγαπάω»

Tabloid 09.07.2025
Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα και η Μαρία Αντωνά

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνθηκα αποτυχημένη που δεν μπόρεσα να κρατήσω τον γάμο μου με τον Κρατερό Κατσούλη»

Tabloid 09.07.2025
Με αφορμή την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη

Αντέδρασε η ρεπόρτερ του Action 24 με τον νεαρό ταξιδιώτη – «Ήρεμα εσύ, ήρεμα»

TV Buzz 09.07.2025
Με μεγάλες προσδοκίες ταξιδεύουν αρκετοί νεαροί για την Πάρο.

Παρουσιάστρια του ΒΒC μιμήθηκε τους ήχους παγωνιού κατά τη διάρκεια ειδήσεων

Παράξενα 09.07.2025
Η παρουσιάστρια σήκωσε τα χέρια της και έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο, προκαλώντας γέλια στο πλατό αλλά και σε πολλούς τηλεθεατές

Σοφία Βεργκάρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό στην Ίμπιζα ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 09.07.2025
Η Σοφιά Βεργκάρα δεν ξεχνάει την εμπειρία της ως μοντέλο

Νεαροί σταρ των `90s και `00s που έγιναν αφίσες στα δωμάτιά μας ‑ και μετά απλώς... χάθηκαν

Celebrity Stories 09.07.2025
Εφηβικοί σταρ που έλαμψαν... και μετά εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ

Τετράποδος ήρωας: Μικρόσωμος σκύλος σώζει ορειβάτη παγιδευμένο σε παγετώνα των Αλπεων

Social Χτες
Είχε πέσει σε μια παγωμένη ρωγμή παγετώνα στις Ελβετικές Αλπεις