Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με δερμάτινο στριvγκ για γκέι περιοδικό
H φωτογράφηση που είχε κάνει πριν γίνει ευρύτερα γνωστός
Δημοσίευση 7/9/2015 | 10:33

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένας από τους ωραιότερους άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ, που με την αρρενωπή του εμφάνιση και ταυτόχρονα το χαλαρό στιλ του κάνει την παρουσία του κάτι παραπάνω από αισθητή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Πριν γίνει όμως γνωστός από την τηλεόραση, είχε προηγηθεί μια σημαντική καριέρα στις πασαρέλες – κάτι που συνεχίζεται ακόμα. Δεν είχε μείνει όμως σε αυτό. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου από μία άκρως προκλητική παρελθοντική δουλειά του.
Πριν λίγα χρόνια, το ενυπωσιακό μοντέλο είχε πραγματοποιήσει φωτογράφηση για λογαριασμό του γνωστού γκέι περιοδικού «PREF». Οι φωτογραφίες είναι προκλητικές και ο μελαχρινός άντρας είχε ποζάρει με δερμάτινο στριvγκ εσώρουχο. Η εικόνα του, μάλιστα, δεν θυμίζει σε τίποτα τον άντρα που μπήκε στις ζωές μας μέσω της μικρής οθόνης, καθώς δεν είχε γένια, ενώ ήταν και λιγότερο γυμνασμένος.
Το «τέρας» που σαρώνει στο Netflix: Ο πραγματικός Εντ Γκέιν ήταν πολύ χειρότερος από όσο πιστεύεις!
Γιατί αυξάνονται οι θάνατοι των νέων από 10 έως 29 ετών παγκοσμίως;
Η γυναίκα που επέζησε από τους Δίδυμους Πύργους και αφιέρωσε τη ζωή της στη φροντίδα των άλλων
Ενα βίντεο στο YouTube έφερε δισεκατομμύρια δολάρια: Το success story μιας σακούλας ramen
Γιατί η συμφωνία ειρήνης του Τραμπ μπορεί ανά πάσα στιγμή να τιναχτεί στον αέρα
Πού ξοδεύουν τα χρήματά τους οι νέοι εκατομμυριούχοι του Bitcoin
Η μεγάλη παγίδα με τα ασανσέρ: Πιστοποίηση ανελκυστήρα και τι κρύβεται πίσω από το χαρτί που κανείς δεν κοιτάει
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Focus On 15.10.2025