E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρέθηκε η Υβόννη, η ταξιδιάρικη αγελάδα που είχε δραπετεύσει στη Γερμανία

Τέλος καλό, όλα καλά για την αγελάδα που γλύτωσε τη σφαγή και έγινε σταρ

Γράφει ο ΘΑΝΑΣΣΗΣ ΓΕΝΤΙΜΗΣ Δημοσίευση 27/9/2011 | 00:00

Βρέθηκε η Υβόννη, η ταξιδιάρικη αγελάδα που είχε δραπετεύσει στη Γερμανία

Βρέθηκε η Υβόννη, η ταξιδιάρικη αγελάδα που είχε δραπετεύσει στη Γερμανία

Αυτή η αγελάδα είχε κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών όλο το καλοκαίρι, όταν τριγυρνούσε στα γερμανικά δάση και διέφευγε τη σύλληψη. Τελικά η Υβόννη εντοπίστηκε στη Βαυαρία και έπεσε στα χέρια των αρχών, αφού πρώτα αναισθητοποιήθηκε. Πλέον βρίσκεται σε ένα καταφύγιο ζώων το οποίο διασώζει αγελάδες από το σφαγείο και έτσι το συμπαθές τετράποδο θα περάσει τις υπόλοιπες μέρες της ζωής του βόσκοντας στο γρασίδι.

Το δύσκολο καθήκον της αναισθητοποίησης ανέλαβε ο Henning Wiesner, ένας συνταξιούχος πρώην εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο. Ο κ. Wiesner χρησιμοποίησε ένα φυσοκάλαμο δύο μέτρων για να τη χτυπήσει με βέλη με ηρεμιστικό ενώ βοσκούσε σ' έναν αγρό μαζί με τέσσερα μοσχάρια. Χρειάστηκαν δύο βέλη για να αναισθητοποιηθεί, καθώς μετά από τόσο καιρό στα δάση κι όλο το κυνηγητό η Υβόννη είχε υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης.

Η Υβόννη το είχε σκάσει κατά τη μεταφορά της στο σφαγείο στα τέλη Μαΐου και ήταν το αγαπημένο θέμα συζήτησης των γερμανικών ΜΜΕ το φετινό καλοκαίρι. Η εφημερίδα Bild προσέφερε στα μέσα Αυγούστου αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον κατάφερνε να την πιάσει ζωντανή. Παράλληλα οι αρχές είχαν ενημερώσει τους ντόπιους κυνηγούς ότι μπορούν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν την Υβόννη, επειδή θεωρείται "επικίνδυνη" για την οδική ασφάλεια (από την ημέρα που διέσχισε το δρόμο περνώντας ακριβώς μπροστά από ένα περιπολικό). Στο μεταξύ το καταφύγιο ζώων Γκουτ ¶ιντερμπιχλ αγόρασε τα δικαιώματα ιδιοκτησίας της Υβόννης, ελπίζοντας να τη βρει ζωντανή.

Ελικόπτερα, κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας, ακόμη και μια ειδικός στην τηλεπαθητική επικοινωνία με ζώα είχαν επιστρατευτεί για να εντοπίσουν την αυστριακή αγελαδίτσα. Οι αρχές είχαν προσπαθήσει να δελεάσουν την Υβόννη φέρνοντας στην περιοχή τον γιο της, για να της ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, αλλά και έναν ταύρο που, κατά τα φαινόμενα, δεν την γοήτευσε αρκετά ώστε να εγκαταλείψει το δάσος. Στα... ίχνη της Υβόννης είχε βρεθεί επίσης και ένας ιχνηλάτης από την Αφρική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό είναι το πλουσιότερο μοντέλο του κόσμου – Δε φαντάζεσαι ποια είναι!

Celebrity Stories 12.08.2025
Τα πλουσιότερα σούπερ μόντελ στον κόσμο – Η μεγάλη έκπληξη στην 1η θέση

Όλοι ήθελαν να βγουν ραντεβού μαζί της στα 90s! Δες πώς είναι σήμερα γεμάτη τατουάζ

Tabloid 12.08.2025
Ξανθιά, «καυτή» & πρωταγωνίστρια: Όταν πρωταγωνιστούσε σε δημοφιλή σειρά ήταν αθώα και σέξι, πλέον μοιάζει με ροκ σταρ

Ενα από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 12.08.2025
Μια τρελή ιστορία έρωτα και χωρισμών

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου «κολάζει» με το φλοράρ μπικίνι και δροσίζεται στην πισίνα

Tabloid Χτες
«Δευτέρα καλοκαιριού, σαν Κυριακή» δηλώνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και γκρεμίζει κάθε φαντασία.

Μαλέσκου για Τούνη: «Μου στέλνουν μηνύματα για να μου δώσουν υλικό με τον νέο της σύντροφο»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής Καλοκαιρινό Ραντεβού

Η Μαρία Κωνσταντάκη «λιώνει» με μπικίνι στο τζακούζι και βάζει φωτιά στα social

Tabloid Χτες
«Σιγά μη δεν έπαιρνα το μπικίνι μου στο βουνό», σχολιάζει με χιούμορ η Μαρία Κωνσταντάκη

Ασυγκράτητος ο Νόβακ Τζόκοβιτς: Τα καυτά φιλιά με τη σύζυγό του στη θάλασσα

Tabloid Χτες
Στιγμές πάθους στη Μύκονο για το ζευγάρι

Κηδεία Λένας Σαμαρά – Καταρρακωμένος ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του, Γεωργία: Η λέξη που ψέλλισε

Tabloid Χτες
Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο νεκροταφείο μαζί με τον γιο του και καταχειροκροτήθηκε

Κατσίκα πίνει… μοχίτο σε παραλία της Κρήτης – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Social Χτες
Παρότι για πολλούς πρόκειται για ένα αστείο, δε λείπουν και οι ανησυχίες για την ασφάλεια των ζώων, αλλά και των λουόμενων