E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλλη Στάη: Δείτε την με μαγιό στις διακοπές της στην Πάτμο

Διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία ένα απίστευτο κορμί

Δημοσίευση 22/7/2015 | 14:41

Έλλη Στάη: Δείτε την με μαγιό στις διακοπές της στην Πάτμο

Η Έλλη Στάη, η όμορφη σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, αμέσως μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας –η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα έχουν αρκετά κοπάσει– απολαμβάνει ήρεμες διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο. Εκεί βρίσκεται από την Παρασκευή μαζί με τον γιο της, Μάρκο Κατσίμη, με τον οποίο μένουν σε φιλικό τους σπίτι στην περιοχή Βαγιά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YOU» την απαθανάτισε στην παραλία του Κάμπου την περασμένη Παρασκευή να απολαμβάνει το μπάνιο της και να κάνει την ηλιοθεραπεία της.

Και όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν, διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία απίστευτο κορμί. Η ίδια, άλλωστε, γυμνάζεται καθημερινά και κάνει τζόκινγκ.

Η ίδια είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People»: «Βέβαια. Στους μαραθωνί­ους τρέχω μόνο 10 χιλιόμετρα, δεν τρέχω παραπάνω. Αν είχα ξεκινή­σει πιο νωρίς, μπορεί να το επιχειρούσα. Είναι κάποιοι φίλοι αθλητές και η Μαρία Πολύζου (κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ Μαραθωνίου), φοβερή αθλήτρια και υπερμαραθωνοδρόμος, που μου λέει «Το έχεις, πάμε να τρέξουμε για τον Μαραθώ­νιο, τα 42 χιλιόμετρα». Της λέω «Μην αφήσουμε και τα κόκαλά μας». Θα το ζυγίσω πολύ για να το κάνω, αλλά μπορεί να με πείσει η Μαρία. Τα 10 χιλιόμετρα τα κάνω σε 60 λεπτά. Στις προπονήσεις τρέχω περίπου 6-7 χιλιόμετρα. Και κάνω και στο σπίτι πιλάτες, λάστιχα και διά­φορα άλλα».

elli stai magio

elli stai magio1

elli stai magio2

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»