E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η νεαρή που βγάζει 15 εκατ. ευρώ το χρόνο... διπλώνοντας φακέλους

Μια απίθανη επιχειρηματική ιδέα

Δημοσίευση 19/6/2015 | 12:11

Η νεαρή που βγάζει 15 εκατ. ευρώ το χρόνο... διπλώνοντας φακέλους

Η Sara Davies ανήκει σε αυτήν τη γενιά που, έχοντας το μεράκι της δημιουργίας, φαντασία και όρεξη για δουλειά, δημιουργούν από το τίποτα αυτοκρατορίες εκατομμυρίων.

Το υπέροχο επιχειρηματικό ταξίδι της 31χρονης Αμερικανίδας Sara Davies ξεκίνησε πριν ακριβώς 10 χρόνια, όταν στα 21 της και ενώ σπούδαζε, εντόπισε ένα κενό στην αγορά και το μετέτρεψε σε επιχειρηματική ιδέα.

Τι ήταν αυτό; Ότι... οι φάκελοι έβγαιναν σε συγκεκριμένα μεγέθη και δεν μπορούσαν να καλύψουν τις τυχόν διαφορετικές ανάγκες που προέκυπταν. «Οι απλές ιδέες είναι οι καλύτερες», λέει η ίδια.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Enveloper, κάτι σαν... οδηγός, που βοηθά όλους να φτιάξουν μόνοι τους τον δικό τους φάκελο στο μέγεθος που θέλουν, από όποιο υλικό θέλουν.

Μια άκρως επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα, που ξεκίνησε από την κρεβατοκάμαρα της τότε νεαρής Sara, χωρίς καθόλου χρήματα, και έχει μετεξελιχθεί σε επιχείρηση με 60 άτομα και κέρδη άνω των 15,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

«Είναι ένας μύθος ότι θα πρέπει κανείς να έχει χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσει μια επιχείρηση», λέει τώρα η Sara.

Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι η Sara, εκτός από επιχειρηματίας είναι και μητέρα. Το 2013 απέκτησε τον γιο της και μάλιστα για ένα τρίμηνο αφοσιώθηκε αποκλειστικά σε εκείνον, δεν πήγε ούτε μια μέρα στην επιχείρησή της. «Η δημιουργία οικογένειας είναι ένα μεγάλο όνειρό μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω μωρό και να το δώσω σε μια νταντά να το μεγαλώσει. Ήμουν σίγουρη ότι αν είχα σταθεροποιήσει την επιχείρησή μου, θα μπορούσα να γίνω νωρίς μαμά και να ρυθμίζω τα πράγματα και από λίγο πιο... μακριά. Το παν για τις εργαζόμενες μητέρες είναι η ευελιξία. Οι μητέρες που εργάζονται έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Tabloid 18.11.2025
Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συμπληρώνουν 25 χρόνια παντρεμένοι

Social 18.11.2025
«Ποιος θα το φανταζόταν;» γράφει ο ηθοποιός

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Tabloid 18.11.2025
Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Tabloid 18.11.2025
Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο 85χρονος Τσακ Νόρις στέλνει το δικό του μήνυμα από το γυμναστήριο

Social 18.11.2025
«Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Tabloid 18.11.2025
«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Tabloid 18.11.2025
Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου

Γλυκερία για τη συναυλία στο Ισραήλ: Δεν με στήριξαν από τον χώρο μου αλλά δεν με ενδιαφέρει, υπάρχει ζήλια

Tabloid 18.11.2025
Δεν ένιωσα πικρία, γιατί να βαραίνω με αντιπαλότητες τον εαυτό μου; πρόσθεσε

Παρά Πέντε: Οι ηθοποιοί που δεν θα δούμε στο επετειακό επεισόδιο

TV Buzz 18.11.2025
Το reunion της σειράς έπειτα από 20 χρόνια θα έχει σημαντικές απουσίες