ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός είναι ο άνδρας των ΜΑΤ που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

 
Δημοσίευση 10/6/2015 | 15:54
Αυτός είναι ο άνδρας των ΜΑΤ που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 47χρονος αρχιφύλακας που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ενώπιον του ανακριτή ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση. Ο δικηγόρος του –τον οποίο ο κατηγορούμενος αποδέσμευσε– είπε πως τον τελευταίο χρόνο είχε επισκεφθεί τρεις ιδιώτες ψυχιάτρους και είχε διαγνωστεί με μανιοκατάθλιψη.

Ο 47χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Η φρικιαστική υπόθεση διαδραματίστηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης σε διαμέρισμα επί της οδού Νεμέας, στον Εύοσμο, όπου ζούσε ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Την ώρα του εγκλήματος απουσίαζαν η μητέρα και η μικρότερη κόρη του ζεύγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το φρικιαστικό έγκλημα, ο δράστης τηλεφώνησε στην Αστυνομία. «Ελάτε γρήγορα, έπνιξα την κόρη μου, τη Χρύσα», είπε ο 47χρονος στο 100. Οι άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στην οδό Νεμέας, για να διαπιστώσουν ότι η 7χρονη ήταν νεκρή στο κρεβάτι της.

Αργότερα, ο πατέρας της μικρής δήλωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όπου κρατείται, ότι είχε πάρει το παιδί από το σχολείο και είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους και ότι εκείνο έκανε πολλή φασαρία. Ο άνδρας φαίνεται να ήταν σε παραλογισμό, περιγράφουν οι συνάδελφοί του στην Ασφάλεια.

Η κηδεία της άτυχης Χρύσας θα γίνει στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ