E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bold and Naked: Κάνουν γιόγκα yυμνοί

Εκτίθενται και απελευθερώνονται

Δημοσίευση 30/8/2015 | 00:02

Bold and Naked: Κάνουν γιόγκα yυμνοί

Ο άνθρωπος οφείλει να φροντίζει και να αγαπά το κορμί του, ώστε να είναι υγιής εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Το να ασχολείται κάποιος σε ένα φυσιολογικό επίπεδο με το σώμα του τον βοηθά να ανακαλύψει τον εαυτό του, αλλά και να τον αγαπήσει.

Μια ομάδα ανθρώπων από τη Νέα Υόρκη αποφασίζει να ξεγυμνώσει τον κόσμο, θέλοντας να τον οδηγήσει στην απόλυτη ελευθερία. Τα άτομα του κινήματος Bold n' Naked κάνουν γιόγκα ολόyυμνα, αποκαλύπτοντας τις ανασφάλειές τους και τους φόβους τους, ωστόσο δεν διστάζουν να δείξουν την αλήθεια. Πρόκειται για έναν τρόπο ζωής που θέλει να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο σώμα του, να κάνει τις σκέψεις του να συγχρονιστούν με τις κινήσεις του, να ρυθμίσει την αναπνοή του.

Βασικές προϋποθέσεις για τη yυμνή γιόγκα είναι, όπως και στην κανονική, η αντοχή, η ευελιξία και φυσικά η προσπάθεια, όμως η διαφορά σε αυτόν τον τύπο άσκησης είναι πως η απογύμνωση του σώματος συμβάλει στην ισορροπία μεταξύ αυτού και του μυαλού.

¶λλωστε, το θέμα εδώ δεν είναι το να μη φορά κάποιος ρούχα, αλλά το να μπορέσει να εκτεθεί, να μη φοβάται να αποκαλύψει τις αδυναμίες του, καθώς και να μπορέσει να συνδεθεί πνευματικά με τους υπόλοιπους της ομάδας.

Από τη μια λοιπόν, η yυμνή γιόγκα οδηγεί σε ένα συναίσθημα απελευθέρωσης, από την άλλη όμως σκοπεύει στο να βοηθήσει το άτομο να αποδεχτεί πως έχει ίδιους φόβους με τους υπόλοιπους και πως πρέπει να δρα με βάση την αγάπη και όχι τον δισταγμό και την αμφιβολία. Η yυμνή γιόγκα φέρνει στην επιφάνεια τον πραγματικό εαυτό κάποιου και τον καλεί να δεχτεί αυτό που είναι. Βέβαια, στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη ομάδα, οπότε όσοι από εσάς επιθυμείτε να τη δοκιμάσετε, πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Αμερική...!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής