15 Χρόνια Στο An Club! 15 Years Evacuate Prods!
Δημοσίευση 16/3/2015 | 17:21


http://www.anclub.gr/
5E
Η Εύα, η διοργανώτρια των Live του AN CLUB, κλείνει 15 χρόνια στον χώρο και το γιορτάζει με ένα Live party στο οποίο θα την τιμήσουν αγαπημένοι μουσικοί, συγκροτήματα και φίλοι. Ανάμεσά τους και οι Bent By Sorrow.
NIGHTSTALKER // DEUS EX MACHINA // THE LAST DRIVE // DISTORTION TAMERS // BENT BY SORROW // THE DARKSTAR // NARSHISH // SPEEDBLOW
Οι Bent Βy Sorrow είναι μια Heavy-Rock μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2013 γράφοντας και το πρώτο τους e.p με τίτλο "Same Crew, Different Sales..." σε ανεξάρτητη παραγωγή, με την συμμετοχή σπουδαίων φίλων μουσικών από διάφορα αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα όπως είναι οι One Block Society, Mindtrap, Earthbound, Bad Luck Souls κ.α. και από τότε δεν έχουν σταματήσει να εξελίσσονται. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με γνωστές ελληνικές μπάντες σε διάφορους συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, και έχοντας λάβει πολύ καλές κριτικές για τις εμφανίσεις τους συνεχίζουν δυναμικά έως και σήμερα. Με νέα σύνθεση πλέον και προσανατολισμό που διαμορφώνεται σταδιακά, καθΆ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ετοιμάζουν νέα κομμάτια σε μια καινούρια περίοδο γι' αυτούς, θέλοντας να δώσουν κάτι καινούργιο στον κόσμο που τους ακολουθεί!
Οι Bent Βy Sorrow είναι οι:
Vocals: Martin Giogourtsoglou
Guitars: Giannakis Dimi - Yannis Geronikolos
Bass: Dimitris Deadend
Drums: Vanx
Facebook Page: BENT BY SORROW
Jumping Fish Page: Bent By Sorrow
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ - ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ, ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕPΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ 20 - 25 ΛΕΠΤΑ
Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ The Lab t-shirts Athens. Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ 600 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.