ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελένη Ψυχούλη: Ζω σε ένα καλύβι με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο μέλλοντα σύζυγό μου

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ζει στον Βόλο

 
Δημοσίευση 12/2/2015 | 00:00
Ελένη Ψυχούλη: Ζω σε ένα καλύβι με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο μέλλοντα σύζυγό μου

Στη Χριστίνα Πολίτη μίλησε η Ελένη Ψυχούλη και αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα ζει στον Βόλο, σε μία καλύβα, με τον σύντροφό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μαγείρισσα, που σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νέο της αγαπημένο, είπε: «Για Μαρόκο έλεγα ότι θα έφευγα, αλλά τελικά με κέρδισε ο Βόλος. Ο γιος μου μένει εδώ, αλλά σε άλλο σπίτι», δήλωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σεφ στον Αέρα».

Όσον αφορά τον νέο της έρωτα εξήγησε: «Έφαγα τρελή μετωπική, εκεί που δεν το περίμενα. Στα 10 λεπτά ήξερα ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Για να μπορέσει να επιβιώσει μια σχέση, πρέπει να υπάρχει ένα κοινό κοινωνικό background», ενώ παράλληλα αποκάλυψε: «O Κώστας μπορεί να είναι 13 χρόνια μικρότερός μου, αλλά δεν κατάλαβα ποτέ τη διαφορά ηλικίας και σε τι έγκειται. Κάποιες φορές νιώθω ότι είναι ο πατέρας μου».

Τέλος, αποκάλυψε πώς έχει φανταστεί τον γάμο της και είπε: «Θα γίνει στην παραλία και το νυφικό θα είναι αυτό που ονειρεύομαι, φτιαγμένο από πλαστικές σακούλες σούπερ μάρκετ», προσθέτοντας: «Ζω μια νέα εμπειρία, που λέγεται καλύβι. Μένουμε στη μέση του βουνού, σε ένα καλύβι το οποίο είναι 20 τετραγωνικά, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Ζω την απόλυτη ευτυχία!».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ