E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα έκανε μήνυση σε 5χρονο επειδή δεν πήγε στο πάρτι του γιου της!

Ο πιτσιρίκος πρέπει να πληρώσει πρόστιμο... 19,60 ευρώ

Δημοσίευση 20/1/2015 | 00:00

Μητέρα έκανε μήνυση σε 5χρονο επειδή δεν πήγε στο πάρτι του γιου της!

Ο μικρός Alex Nash χρεώθηκε με πρόστιμο 19,60 ευρώ, επειδή δεν μπόρεσε να πάει στο πάρτι γενεθλίων ενός συμμαθητή του.

Το 5χρονο αγόρι βρήκε το πρόστιμο στη σχολική του τσάντα, το πήγε στο σπίτι του και στην αρχή ο πατέρας πέρασε το περιστατικό για φάρσα.

Όμως κάθε άλλο παρά αστείο ήταν. Φαίνεται πως η δασκάλα του μικρού ήταν εκείνη που, μετά από συνεννόηση με τη μητέρα του συμμαθητή του που έκανε το πάρτι, έβαλε το χαρτί στην τσάντα του Alex.

Όπως ήταν φυσικό, μόλις το περιστατικό γνωστοποιήθηκε, η διευθύντρια του σχολείου επέπληξε την δασκάλα που έκανε κάτι τέτοιο, τόσο ντροπιαστικό για όλους. Από την άλλη, ο πατέρας του Alex, Derek, έμεινε έκπληκτος με την όλη ιστορία.

Σύμφωνα με όσα είπε, εκείνος και ο 5χρονος γιος του είχαν ήδη κανονίσει για την ημέρα του πάρτι μια ημερήσια εκδρομή στους παππούδες του Alex, όμως το είχαν ξεχάσει και έτσι όταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, δεν είχαν κανένα στοιχείο επικοινωνίας με την οικογένεια του άλλου παιδιού, ώστε να τους ειδοποιήσουν, με αποτέλεσμα ο 5χρονος να μην εμφανιστεί στη γιορτή.

Στις 15 Ιανουαρίου όμως βρέθηκε στην τσάντα του μικρού το πρόστιμο και αμέσως ο πατέρας του πήγε στο σπίτι της οικογενείας του άλλου παιδιού, για να παραπονεθεί γι' αυτήν την παράλογη τιμωρία, λέγοντας πως δεν πρόκειται να πληρώσει τίποτα.

Όταν η μητέρα του παιδιού βγήκε στην πόρτα, ο Derek της είπε ότι δεν χάρηκε καθόλου με όσα είχαν συμβεί και ότι δεν πρόκειται να της δώσει φράγκο, ενώ της είπε ότι έπρεπε από την αρχή να απευθυνθεί κατευθείαν σε εκείνον και όχι να βάζει πρόστιμα στην τσάντα του γιου του.

Όμως, όπως αναφέρεται στη Herald, οι γονείς του άλλου παιδιού δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, αφού απείλησαν τον Derek ότι θα κινηθούν νομικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής