E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναι, η Κατερίνα Στανίση τραγουδάει Τζίμη Πανούση!

Αυτή η συνεργασία θα σπάσει ταμεία!

Δημοσίευση 14/1/2015 | 00:00

Ναι, η Κατερίνα Στανίση τραγουδάει Τζίμη Πανούση!

Η υποψηφιότητά της με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία» δεν ήταν αρκετή για την Κατερίνα Στανίση ώστε να ταράξει τα νερά, προχώρησε και σε μη αναμενόμενη καλλιτεχνική δραστηριότητα... Η λαϊκή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Τζίμη Πανούση!

«Βρίσκομαι στο στούντιο και ηχογραφώ δύο νέα τραγούδια. Το ένα είναι του Σωτήρη Αγραφιώτη και του Φώντα Θεοδώρου. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ηχογραφώ ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι, που έγραψε για μένα ο Τζίμης Πανούσης – και μουσική και στίχους! Είμαι ευτυχής γι' αυτήν τη συνεργασία, η οποία προήλθε από τον ίδιο τον Τζίμη. Είναι ένα τραγούδι έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο ο Τζίμης διατυπώνει κάποια πράγματα με τη δική του γλώσσα. Δεν θα έλεγα ότι είναι σατιρικό, αλλά ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Τζίμη, όπου βέβαια διατυπώνει και στοιχεία για την πολιτική», είπε σε συνέντευξή της στον «Ελεύθερο Τύπο».

Όσο για τον Τζίμη Πανούση, δηλώνει ότι την εκτιμάει ιδιαίτερα ως ερμηνεύτρια και επεδίωξε τη συνεργασία τους. Ο τίτλος του τραγουδιού είμναι «Υγιεινή Διαστροφή με την Κατερίνα Στανίση» και είναι σε ρυθμό dubstep. Ο Τζίμης Πανούσης λέει: «Το δοκίμασα στο στούντιο με πολλούς τραγουδιστές, αλλά η Κατερίνα ήταν εκείνη που το είπε με ψυχή καλύτερα απ' όλους».

Όπου «Υγιεινή Διαστροφή» στους στίχους που ακολουθούν βάλτε την «Ελλάδα» και θα καταλάβετε...

«Σκάει στο χέρι μου ένα ΛΟΤΤΟ / σαν πασχαλιάτικο μπουρλότο / οι αντιστάσεις των μαζών / κουρεύονται με το γκαζόν / και οι βροντές του Ολύμπου /πήγανε στο βρόντο».

Και το ρεφρέν: «Υγιεινή διαστροφή / παίρνω ανάποδη στροφή / τα σουτζουκάκια της γιαγιάς / βγάλαν σκουλήκια / υγιεινή διατροφή / ξαναμασάω την τροφή / και τα αρχαία μου / ξερνάω μπινελίκια / υγιεινή διατροφή / στη δυτική καταστροφή / να αποκρούσουμε / τα γκέι νταϊλίκια».

 

 

Πηγή: thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της