ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νεκρός πατέρας δύο παιδιών στην Κεφαλονιά: Έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό – Είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας

Eντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή, όπου είχε καταλήξει το επαγγελματικό όχημα που οδηγούσε

 
Δημοσίευση 28/7/2026 | 13:25

Νεκρός πατέρας δύο παιδιών στην Κεφαλονιά: Έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό – Είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας

Θρήνος επικρατεί στην Κεφαλονιά έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή του Χάρακα, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του έπειτα από σοβαρό τροχαίο με το επαγγελματικό φορτηγό που οδηγούσε, το οποίο ωστόσο αποδείχθηκε τελικά πράξη αυτοκτονίας.

Ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή, όπου είχε καταλήξει το επαγγελματικό όχημα που οδηγούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την προσέγγιση του σημείου και την ανάσυρσή του πραγματοποιήθηκε μεγάλη και πολύωρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και την Ελληνική Αστυνομία, καθώς η πρόσβαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Λίγο πριν από το περιστατικό ο άνδρας είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφερόταν στην πρόθεσή του να προβεί σε αυτή την πράξη, σύμφωνα με το inkefalonia.gr.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ