Η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογείται...
Μας ξεναγεί στη γειτονιά που της αρέσει μέσα από το Gala
Δημοσίευση 16/11/2008 | 00:00
Η Μαρία Σταματέρη και το «Gala» φιλοξενούν αυτή την Κυριακή στισ 23:00 τη μεγάλη κυρία του θεάτρου Κάτια Δανδουλάκη σε μια εκπομπή διαφορετικής ατμόσφαιρας.
Σε όμορφες γωνιές του Πειραιά, που ήταν το αγαπημένο μέρος της Κάτιας και του Μάριου Πλωρίτη, διάλεξε η σπουδαία ηθοποιός να περπατήσει και να συζητήσει με τη Μαρία Σταματέρη. Μιλάει για το θέατρο, που όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί με αγάπη και σεβασμό, τον άντρα της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη, και αναφέρεται σε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.
Στην αναφορά του ονόματος του Μάριου Πλωρίτη, με τον οποίο πορεύτηκε 32 ολόκληρα χρόνια και έχασε το 2006, λυγίζει.
- «Τι μπορεί να πει κανείς για μια σχέση που είναι ολόκληρη η ζωή του. Ο Μάριος για μένα ήταν ολόκληρη η ζωή μου... Όταν αρρώστησα, παραλίγο να έφευγα τότε, γιατί δεν δούλευε το ανοσοποιητικό μου, είμαι σίγουρη ότι ο Μάριος περίμενε να γίνω καλά. Μόλις με είδε καλά, άρχισε να φεύγει εκείνος...».






