ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετσι σόκαρε ο Κασιδιάρης τους βουλευτές στη φυλακή

Φανελάκι, σορτς και σβάστικα

 
Δημοσίευση 1/12/2014 | 00:00
Ετσι σόκαρε ο Κασιδιάρης τους βουλευτές στη φυλακή

Πριν από μερικές ημέρες προκλήθηκε σάλος από την εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, όπου ο προφυλακισμένος βουλευτής φορούσε φανελάκι και σορτσάκι και είχε σε κοινή θέα τα τατουάζ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Έθνος της Κυριακής» δημοσιεύει την επίμαχη φωτογραφία από την προκλητική εμφάνιση Κασιδιάρη, όπου φαίνονται καθαρά τα ναζιστικά του τατουάζ.

Σημειωτέον, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν διστάζει να κάνει και τηλεφωνικές παρεμβάσεις στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής, εκστομίζοντας απειλές κατά πολιτικών και δικαστικών, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει προαναγγείλει την έκδοση δύο βιβλίων: το ένα ιστορικού περιεχομένου και το άλλο με τη δική του εκδοχή για τις «παράνομες», όπως τις αποκαλεί, διώξεις εναντίον των χρυσαυγιτών.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ