E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Βιδάλη: «Γινόμουν φίλη με τις γυναίκες συνεργατών μου, για να αποφεύγω τη σεξουαλική παρενόχληση»

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στην επαγγελματική της καριέρα

Δημοσίευση 12/2/2026 | 14:07

Μαίρη Βιδάλη: «Γινόμουν φίλη με τις γυναίκες συνεργατών μου, για να αποφεύγω τη σεξουαλική παρενόχληση»

Για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στον επαγγελματικό της χώρο μίλησε η Μαίρη Βιδάλη, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε αντίστοιχες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της θεατρικής της πορείας.

«Έχω βάλει τα όριά μου, έχω χάσει δουλειές»

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24, όπου αναφέρθηκε σε εμπειρίες συνεργασιών που, όπως σημείωσε, ξεπέρασαν τα επαγγελματικά όρια. Όπως εξήγησε, σε ορισμένες περιπτώσεις διέκρινε εγκαίρως τις προθέσεις συναδέλφων της και φρόντισε να προστατεύσει τον εαυτό της, ακόμη κι αν αυτό είχε επαγγελματικό κόστος.

«Έχω περάσει περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι σε σημείο απόπειρας βιασμού, αλλά το έχω αντιμετωπίσει και έχω βάλει τα όριά μου, έχω χάσει δουλειές. Είσαι σε μια δουλειά και βλέπεις ότι υπάρχει άλλου είδους ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε βρει έναν τρόπο άμυνας, επιλέγοντας να αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με τις συζύγους συνεργατών που θεωρούσε ότι ξεπερνούσαν τα όρια. «Είχα βρει ένα κόλπο και γινόμουν φίλη με τις γυναίκες τους, εντελώς αθώα. Πιστεύω πως δεν το ήξεραν όλες, κάποιες το γνωρίζουν και έχουν συμβιβαστεί για δικούς τους λόγους», σημείωσε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε και ένα συγκεκριμένο περιστατικό από συνεργασία της σε κεντρικό θέατρο, όπου συμμετείχε ως θιασάρχης μαζί με γνωστό κωμικό. Όπως είπε, στην πρεμιέρα διαπίστωσε ότι η εξωτερική πινακίδα του θεάτρου είχε αλλάξει, με το όνομά της να μην αναγράφεται πλέον ισότιμα. «Είχε προηγηθεί η παρενόχληση και τον είχα βάλει στη θέση του. Δεν είπα τίποτα, απλώς δεν συνεργάστηκα ξανά μαζί του», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ανταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2025: Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα στη λίστα Forbes

Tabloid 14.03.2026
Τα κέρδη του ηθοποιού ήταν αισθητά χαμηλότερα από εκείνα του περσινού πρωταθλητή, Ντουέιν Τζόνσον

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;»

Tabloid 14.03.2026
«Δεν ξέρουν ότι είμαι 25; Έλα Χριστέ και Παναγιά», είπε με χιούμορ το μοντέλο

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μετά τη γέννα

Social 14.03.2026
Κάθε ατέλεια είναι απόδειξη ότι έζησα, ότι μεγάλωσα, έγραψε στην ανάρτησή της η Instagrammer

«Σκληραίνει» ο ανταγωνισμός τα Σαββατοκύριακα – Τι έρχεται στη βραδινή ζώνη

Media 14.03.2026
Τα κανάλια επιστρατεύουν τα δυνατά τους χαρτιά και ο ανταγωνισμός «φουντώνει»

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.