E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

Δημοσίευση 23/1/2026 | 10:05

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Η Ιωάννα Τούνη σήμερα, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μαζί με τους δικηγόρους της και τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση revenge porn η οποία την ταλαιπωρεί τα τελευταία 8 χρόνια.

Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer, καθώς πρόκειται να προβληθεί το βίντεο 35 δευτερολέπτων στο οποίο η ίδια φαίνεται να έρχεται σε ερωτική επαφή με τον τότε σύντροφό της, ενώ ο φίλος του τους τραβά βίντεο χωρίς να το γνωρίζει.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη, με την ίδια να λέει με δάκρυα στα μάτια και φανερά αναστατωμένη: "Είμαι έτοιμη να μπω στο δικαστήριο, το περιμένω πάρα πολύ καιρό. Ευελπιστώ να έχουμε την απόφαση σύντομα. Δεν βρίσκομαι εδώ μόνο για εμένα αλλά για κάθε γυναίκα. Εύχομαι να υπάρχει δικαιοσύνη και να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία στους κακοποιητές αυτούς, δεν έχω το παραμικρό όφελος. Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου. Θέλω απλά να λάμψει η αλήθεια. Αν δει κάποιος την έκβαση της απόφασης αυτής και φυσικά να είναι σωστή να το πάρει ως παράδειγμα.

Τις δύσκολες στιγμές θέλουμε όλοι την μαμά μας, έχω τους φίλους μου, έχω το παιδάκι μου, και είμαι ευγνώμων με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Καταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες υπεράσπισής μου και μετά θα καταθέσουν οι μάρτυρες της άλλης πλευράς. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολη η διαδικασία, είναι πολύ ψυχοφθόρο, εγώ απλά στέκομαι μέσα στο δικαστήριο και ακούω. Από το 2017 μέχρι το 2026 αυτοί οι άνθρωποι δεν με έχουν πλησιάσει μια φορά να μου πουν συγγνώμη, νιώθω ότι θα το έκαναν την επόμενη ημέρα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εύη Δρούτσα για Akyla: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος»

Tabloid 16.02.2026
Ο τραγουδιστής επικράτησε στον ελληνικό τελικό της Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βιέννη με το «Ferto»

Φεύγει μακριά από το Χόλιγουντ η Αντζελίνα Τζολί

Tabloid 16.02.2026
Μέσα στο καλοκαίρι η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από την λάμψη του Χόλιγουντ

James Van Der Beek: Αγόρασε σπίτι στην οικογένειά του, λίγο πριν φύγει από την ζωή

Tabloid 16.02.2026
Το ράντσο στο Τέξας, αξίας άνω των 4 δισ. δολαρίων που προσέφερε στη σύζυγο και τα παιδιά του

Καλομοίρα: «Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου» – Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Tabloid 16.02.2026
Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής

Eurovision 2026: Το πρώτο μήνυμα του Akyla μετά την νίκη στον Εθνικό Τελικό

Social 16.02.2026
Η συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid 16.02.2026
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid 16.02.2026
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid 16.02.2026
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social 16.02.2026
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026