ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρβέλας: Μετά τη ρήξη με Βίσση, οι δύο τραγουδιστές που πήραν άδεια για τα τραγούδια του

Ο Νίκος Συρίγος αποκάλυψε στο Χαμογέλα και πάλι ότι ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μιχάλης Ρακιντζής πήραν το πράσινο φως από τον Νίκο Καρβέλα.

 
Δημοσίευση 22/10/2026 | 12:38
Καρβέλας: Μετά τη ρήξη με Βίσση, οι δύο τραγουδιστές που πήραν άδεια για τα τραγούδια του
instagram

Ο Νίκος Καρβέλας ζητά πλέον άδεια από όποιον θέλει να τραγουδήσει επιτυχίες του μετά τη ρήξη με την Άννα Βίσση. Δύο καλλιτέχνες την πήραν ήδη, αποκάλυψε ο Νίκος Συρίγος.

Οι δύο τραγουδιστές που ζήτησαν και πήραν άδεια για να ερμηνεύουν τραγούδια του Νίκου Καρβέλα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μιχάλης Ρακιντζής, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Συρίγος στον «αέρα» της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι. Όπως είπε, δύο καλλιτέχνες έχουν ήδη προσεγγίσει τον Νίκο Καρβέλα και έχουν ζητήσει άδεια για να τραγουδήσουν κομμάτια του.

Μετά τη ρήξη της σχέσης του με την Άννα Βίσση, ο γνωστός τραγουδοποιός έχει αποφασίσει ότι από εδώ και πέρα όποιος επιθυμεί να ερμηνεύσει κάποιες από τις επιτυχίες του θα πρέπει να λαμβάνει άδεια από τον ίδιο.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ