ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απεργία Ταξί: Ο αυτοκινητιστές προαναγγέλλουν απεργία διαρκείας – Αντίσκηνα έξω από το υπουργείο Μεταφορών

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει έξω από το υπουργείο, ενώ η απεργία –η οποία επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 6 το πρωί της Πέμπτης– φαίνεται πλέον πιθανό να παραταθεί

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 2/12/2025 | 21:20
Απεργία Ταξί: Ο αυτοκινητιστές προαναγγέλλουν απεργία διαρκείας – Αντίσκηνα έξω από το υπουργείο Μεταφορών

Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία βρίσκονται οι ιδιοκτήτες ταξί, διεκδικώντας –μεταξύ άλλων– παράταση στην υποχρεωτική ηλεκτροκίνηση έως το 2035 και μέτρα κατά του αθέμιτου ανταγωνισμού από τις πολυεθνικές πλατφόρμες μετακινήσεων.

Η πομπή των αυτοκινητιστών που διαδήλωσε στους δρόμους της Αθήνας κατέληξε αιφνιδιαστικά στο υπουργείο Μεταφορών, όπου έστησαν αντίσκηνα, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μείνουν. «Αν δεν υπάρξει άμεση συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο κλάδος θα κλιμακώσει με απεργία διαρκείας», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει έξω από το υπουργείο, ενώ η απεργία –η οποία επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 6 το πρωί της Πέμπτης– φαίνεται πλέον πιθανό να παραταθεί.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ