E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kevin Spacey – Αστεγος επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο: «Κυριολεκτικά δεν έχω σπίτι»

Οι οικονομικές δυσκολίες, οι συνεχείς μετακινήσεις και η προσπάθεια για restart

Δημοσίευση 20/11/2025 | 14:18

Kevin Spacey – Αστεγος επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο: «Κυριολεκτικά δεν έχω σπίτι»

Ο Κέβιν Σπέισι βρέθηκε στο επίκεντρο του Χόλιγουντ για όλους τους λάθος λόγους. Επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο και τις καταγγελίες εναντίον του για σeξουαλική επίθεση, που έβαλαν την καριέρα του στον «πάγο», αποκάλυψε πως σήμερα δεν έχει μόνιμη στέγη.

Σε συνέντευξή του στην Telegraph παραδέχτηκε: «Ζω σε ξενοδοχεία, ζω σε Airbnb, πάω όπου υπάρχει δουλειά. Κυριολεκτικά δεν έχω σπίτι, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω».

Κέβιν Σπέισι: Οι οικονομικές δυσκολίες και η ζωή του τα τελευταία εφτά χρόνια

Ο διάσημος ηθοποιός, που τελικά αθωώθηκε το 2023 από τις κατηγορίες τεσσάρων ανδρών στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε ότι η οικονομική του κατάσταση παραμένει δύσκολη, χωρίς όμως να φτάσει ποτέ στο σημείο χρεοκοπίας. «Το κόστος αυτά τα επτά χρόνια ήταν αστρονομικό» τόνισε, επιμένοντας πως δεν έχει σταματήσει να αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο Κέβιν Σπέισι περιέγραψε πως νιώθει σαν να βρίσκεται ξανά στην αρχή της πορείας του: «Πάω όπου υπάρχει δουλειά. Όλα μου τα πράγματα είναι σε αποθήκες και ελπίζω, αν συνεχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, να μπορέσω να αποφασίσω πού θα ξαναριζώσω». Ο ηθοποιός, που ζούσε παλιότερα στη Βαλτιμόρη, είπε πως η ζωή του πλέον χωράει σε βαλίτσες και πρόχειρα καταλύματα.

Πάνω από 30 άνδρες, ανάμεσά τους και ο Άντονι Ραπ από το «Star Trek: Discovery», είχαν κατηγορήσει τον ηθοποιό για ανάρμοστη συμπεριφορά και σeξουαλική επίθεση από το 2017 και μετά. Η Netflix είχε απομακρύνει τον Κέβιν Σπέισι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «House of Cards», που ολοκληρώθηκε το 2018 με την Ρόμπιν Ράιτ στο τιμόνι της σειράς.

Μετά την αθώωσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την απαλλαγή του σε υπόθεση της Νέας Υόρκης το 2022, ο Κέβιν Σπέισι κάνει δειλά βήματα επιστροφής. Όπως αναφέρει η Telegraph, εμφανίστηκε πρόσφατα σε θέρετρο στη Λεμεσό της Κύπρου, επιχειρώντας να ξαναμπεί στη δουλειά.

Ο ίδιος έχει γίνει πιο δυναμικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, ειδικά μετά το ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked» το 2024, το οποίο παρουσιάζει εκ νέου τις κατηγορίες. «Δεν μπορώ πια να επιτρέπω να με επιτίθενται αβάσιμα χωρίς να απαντώ», είχε πει τότε. Παραδέχτηκε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν, αλλά αρνείται ότι εκμεταλλεύτηκε ποτέ κάποιον επαγγελματικά ή ζήτησε αντάλλαγμα: «Ποτέ δεν είπα σε κανέναν ότι πρέπει να μου προσφέρει σeξουαλικές χάρες για να τον βοηθήσω στην καριέρα του».Παρά τις δυσκολίες, το Μάιο ο Κέβιν Σπέισι τιμήθηκε με βραβείο συνολικής προσφοράς στις Κάννες, χαρακτηρίζοντας τα τελευταία χρόνια «προκλητικά» και «δύσκολα». Ο άλλοτε αδιαμφισβήτητος σταρ του Χόλιγουντ προσπαθεί ακόμη να βρει τον δρόμο του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κλόε Καρντάσιαν δήλωσε πως δεν φοβάται τον θάνατο: Ξέρω πού πηγαίνω και ανυπομονώ

Tabloid 05.02.2026
Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ μακάβριο, διευκρίνισε η 41χρονη τηλεπερσόνα

Δασκάλα δημοτικού υποδυόταν την «γιαγιά» στο OnlyFans

Παράξενα 05.02.2026
Της απαγορεύτηκε να διδάσκει στη Βρετανία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Έσβησε» το τατουάζ του πατέρα του και λέει όχι στη συμφιλίωση

Tabloid 05.02.2026
Ο Μπρούκλιν έχει καλύψει και το τατουάζ «mama’s boy» στο στήθος του, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μητέρα του, Βικτόρια Μπέκαμ

Ιουλία Καλλιμάνη: Η σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της και το ιδιαίτερο ντουέτο τους

Tabloid 05.02.2026
Ένα ιδιαίτερο βίντεο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Tik Tok ανέβασε η Ιουλία Καλλιμάνη

Kylie Jenner: Φόρεσε μπικίνι από ρόδια και τρέλανε τους θαυμαστές της

Social 05.02.2026
Η Kylie Jenner αφήνει ελάχιστα στη φαντασία καθώς επιδεικνύει το εντυπωσιακό μπούστο της με ένα μπικίνι φτιαγμένο από σπόρους ροδιού

Γιώργος Παπαδάκης: Θα γινόταν σήμερα 75 ετών: Τα συγκινητικά λόγια του Παναγιώτη Στάθη και του Στέφανου Σίσκου

Media 05.02.2026
«Για εμάς όλους, όταν λες `Καλημέρα Ελλάδα`, Παπαδάκης λες», είπαν οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: «Αυτή θα είναι δύσκολη πρόκληση» ‑ Τι συνέβη

Tabloid 05.02.2026
O ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Χρύσπα: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της – «Δύσκολη πίστα, δεν το περίμενα»

Tabloid 05.02.2026
Η Χρύσπα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Νικολάου

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα

Tabloid 05.02.2026
Πένθος για τη Νίκη Κάρτσωνα, η οποία τις τελευταίες ώρες θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας της, Τζένης

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα»

Tabloid 05.02.2026
Καλεσμένη στο Happy Day ήταν σήμερα 5/2 η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για όλα

Britney Spears: «Νιώθω τυχερή που είμαι ζωντανή» ‑ Νέα ανάρτηση με αιχμές για την οικογένειά της

Tabloid 05.02.2026
Η τραγουδίστρια προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω Instagram, κάνοντας αναφορές στο οικογενειακό της περιβάλλον