E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως π…» – Κατάθεση ψυχής μετά τη δίκη

Μία ημέρα μετά τη διακοπή της δίκης για το revenge pοrn βίντεο, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα απόσπασμα 13 λεπτών, τη δική της κατάθεση ψυχής

Δημοσίευση 11/11/2025 | 14:35

Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως π…» – Κατάθεση ψυχής μετά τη δίκη

Στο βίντεο, ακούμε τη γνωστή influencer να περιγράφει τα συναισθήματά της και να εξομολογείται πως ο κόσμος, παρά την επιτυχία της, την αντιμετωπίζει ως «π…ρνη».

Αρχικά, η Ιωάννα Τόυνη αναφέρει: «Λοιπόν, κάνω αυτό το βίντεο για να απαντήσω στα εκατοντάδες, ενδεχομένως και χιλιάδες μηνύματα που έχω λάβει από χθες, και κυρίως γυναίκες, πράγμα που με χαροποιεί πάρα πολύ. Μηνύματα γεμάτα αγάπη και πάρα πολύ υποστηρικτικά, τα οποία μου έδωσαν πάρα πολύ δύναμη και με συγκίνησαν. Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε όλα αυτά ξεχωριστά, αλλά σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Χθες βρέθηκα για ακόμη μία φορά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και μετά από 8 χρόνια αναμονής, επιτέλους ξεκίνησε, όντως ξεκίνησε η δίκη που περίμενα. Μία δίκη revenge pοrn στη δική μας γλώσσα, αλλά ειδικά στους νομικούς όρους σχετικά με την παράνομη μαγνητοσκόπηση χωρίς τη συγκατάθεση και χωρίς τη γνώση μου προσωπικών μου εpωτικώv στιγμών, οι οποίες διέρρευσαν παντού, σε όλη την Ελλάδα και βρέθηκαν αναρτημένες σε πορνογραφικά site και σε κάθε είδους μέσο. Σίγουρα οι περισσότερες εδώ πέρα θυμάστε για τι πράγμα μιλάω. Μέχρι σήμερα λοιπόν, και παρά το οτιδήποτε ενδεχομένως έχω πετύχει, ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως μία κοινή π…ρνη ξεφτιλισμένη ή οτιδήποτε σχετικό.

Το βίντεο αυτό μαγνητοσκόπησαν σε συναίνεση ένας άνθρωπος που τότε ήδη γνώριζα πέντε χρόνια καθώς εργαζόμασταν μαζί και ο κολλητός του φίλος. Αυτό που ενδεχομένως μπορεί να μη γνωρίζεις ακόμη, είναι ότι οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν χθες για πρώτη φορά στη δικαστική αίθουσα και δήλωσαν πως είναι τα θύματα».

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει: «Οι δύο άνθρωποι αυτοί δήλωσαν και ισχυρίστηκαν θρασύτατα ότι είναι τα θύματα σε μια υπόθεση και έναν διασυρμό που εγώ βίωσα, ένιωσα και με στιγμάτισε ανεπανόρθωτα. Ένας διασυρμός που προέκυψε από την παράνομη μαγνητοσκόπηση από αυτούς, την παράνομη και παρά τη θέληση και τη γνώση μου μαγνητοσκόπηση την οποία οι ίδιοι τους διέδωσαν σε τρίτα άτομα μια μαγνητοσκόπηση στην οποία φαίνεται να συνευρίσκομαι σ ε ξ ο υ α λ ι κ ά με τον ένα από τους δύο, ενώ ο δεύτερος, ο κολλητός του τραβάει βίντεο χωρίς να το γνωρίζω ενώ ο άνθρωπος με τον οποίο βρίσκομαι στην ερωτική πράξη κοιτάει, γελάει, χλευάζει και συνεχίζει κανονικά τη συνουσία. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν δηλώνουν τα θύματα».

Ακόμα, η Ιωάννα Τούνη αναφέρεται στη μητέρα της και στον γιο της Πάρη, ο οποίος μελλοντικά μπορεί να αντιμετωπίσει στο σχολείο διάφορα σχόλια για τη μητέρα του. «Χθες ήμουν ήδη αρκετά φορτισμένη και δε θέλω να αρχίσω να κλαίω σε αυτό το βίντεο γιατί το κάνω για άλλο σκοπό. Οπότε αυτό που θέλω να πω είναι ότι τον αγώνα που δίνω αυτόν, 8 χρόνια μετά και παρά την τόση ψυχική δυσκολία που πρέπει να αντιμετωπίσω ξανά και ξανά και να δω τους ανθρώπους αυτούς τους δύο, είναι μια πολύ πραγματικά ψυχικά δύσκολη διαδικασία και ο ψυχισμός ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το αν είσαι γνωστός, την οικονομική σου κατάσταση, δεν έχει να κάνει με τίποτα.

Νομίζω ότι όλοι μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα, είναι ένας αγώνας που δίνω λοιπόν σήμερα, μια μάχη σε ένα τεράστιο πόλεμο μιας πατριαρχικής κοινωνίας για τον εαυτό μου για να αποκαταστήσω την τιμή και τον όνομά μου, και παρότι θα είμαι στιγματισμένη για πάντα και παρότι ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα, θα ήθελα να αποκατασταθεί η αλήθεια στη μνήμη της μαμάς μου που έφυγε άδικα από αυτόν τον κόσμο από τη θλίψη και το καημό της και με τη σκέψη ότι η κόρη της έχει ετοιμαστεί και έχει αδικηθεί κατά αυτόν τον τρόπο, για τον γιο μου, για το παιδί μου το οποίο είναι αυτή τη στιγμή τριών αλλά μετά αύριο θα είναι έξι και επτά και θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο σχολείο όλη αυτή την κατάσταση για το ποια στην αλήθεια είναι η ηθική της μητέρας του και το εάν έχει υπάρξει πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Χθες ξεκίνησε επιτέλους το δικαστήριο που προσμονώ και περιμένω με αγωνία από το 2017! Μετά από αναβολές, οι κατηγορούμενοι αυτή τη φορά παρουσιάστηκαν.

Όμως, αντί για μια στάλα μεταμέλειας, είχαν το θράσος να δηλώσουν πως εκείνοι είναι τα “θύματα”… Τα “θύματα” του διασυρμού, που εγώ βίωσα. Της παράνομης μαγνητοσκόπησης, της διάδοσης, της δημόσιας ταπείνωσης, του ψυχικού «βιασμού» & της κατάρρευσης που ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό το βίντεο με έχει στιγματίσει ανεπανόρθωτα! Παρόλα αυτά δε ζητάω εκδίκηση, ζητάω δικαιοσύνη. Ζητάω παραδειγματική τιμωρία! Γιατί μόνο έτσι μπορεί να σταλεί ένα μήνυμα: Ότι η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής είναι έγκλημα και καμία γυναίκα -κανένας άνθρωπος- δεν πρέπει να το βιώσει ποτέ ξανά. Μετά από 8 χρόνια, συνεχίζω να στέκομαι όρθια. Και αυτή τη φορά, δε θα σωπάσω».

Η υπόθεση του revenge pοrn βίντεο ήρθε στο φως το 2020, όταν η Ιωάννα Τούνη υπέβαλε μήνυση κατά δύο ανδρών, κατηγορώντας τους για τη διαρροή ενός βίντεο με προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε αρχίσει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ήδη από το 2017.

Η ίδια είχε αναφερθεί δημόσια στο περιστατικό μέσα από τα social media, αλλά και συνεντεύξεις της τονίζοντας την ηθική ζημία που της προκάλεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δανάη Μπάρκα: Νέα αρχή με τον σύντροφό της μακριά από την Αθήνα ‑ και τι λέει για την τηλεόραση

Tabloid 28.03.2026
Η παρουσιάστρια νοίκιασε σπίτι στην Καλαμάτα με τον Φάνη Μπότση, ενώ φήμες τη θέλουν να επιστρέφει στο «Celebrity Game Night» του OPEN

Βαρθακούρης κατέταξε Ρέμο, Βέρτη, Μαζωνάκη, Φέρρη και Πλούταρχο ‑ ποιος βρέθηκε στην κορυφή

Tabloid 28.03.2026
Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου για τις προτιμήσεις του και αποκάλυψε τι σκέφτηκε όταν άκουσε πρώτη φορά το τραγούδι της Eurovision

Κλέλια Ανδριολάτου: Οι νέες καυτές φωτογραφίες από παραλία του Λος Αντζελες

Tabloid 28.03.2026
Η ηθοποιός μοιράζεται νέες εικόνες από το ταξίδι της στην Αμερική, λίγες μέρες μετά το πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ

Μαρία Μενεγάκη: «Κλείνω τραπέζια με το επώνυμό μου – Περιμένουν την Ελένη και απογοητεύονται»

Tabloid 28.03.2026
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει αν έχει συγγένεια με την παρουσιάστρια, αλλά θα ήθελε πολύ να τη γνωρίσει από κοντά.

Ρονάλντο και Ροντρίγκεζ: Ρολόγια 1,5 εκατ. ευρώ, δαχτυλίδι 3,5 εκατ. δολαρίων και μοναδική Bugatti

Tabloid 28.03.2026
Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφία μέσα στη σπάνια Bugatti Centodieci του Πορτογάλου σούπερ σταρ, επιδεικνύοντας πολυτελή Patek Philippe ρολόγια συνολικής αξίας άνω του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories 28.03.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Χτες
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Χτες
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση

Η Frontstage Entertainment παραμένει στην κορυφή!

Media Χτες
Ο No. 1 Όμιλος Ραδιοφώνου, Digital και Events στην Ελλάδα κρατάει συντροφιά σε περισσότερους από 1.779.000 ακροατές εβδομαδιαίως

easy Movie Experience powered by ΔΕΗ: Η top secret movie εμπειρία βρίσκεται στον easy 97.2!

Media Χτες
Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική γεύση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σινεμά

Πάμελα Αντερσον: Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει αρετουσάριστη και στέλνει το δικό της μήνυμα στο Al

Tabloid Χτες
Eίναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρικής καμπάνιας, η οποία προωθεί την αποφυγή χρήσης ψηφιακά δημιουργημένων προσώπων ή σωμάτων

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της

Tabloid Χτες
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να παντρευτεί και αποκαλύπτει πώς θα είναι η γαμήλια τελετή.