E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επιμένουν οι ισχυροί άνεμοι – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Δημοσίευση 20/9/2025 | 09:53

Επιμένουν οι ισχυροί άνεμοι – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός με κατά τόπους νεφώσεις αναμένεται το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, ενώ στα βόρεια της χώρας η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Παράλληλα, στο Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 7 μποφόρ, ενώ σε ορισμένες περιοχές δεν αποκλείεται να αγγίξουν ακόμη και τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 29-31 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 29 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 32 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 30-32 βαθμούς Κελσίου. Στα Επτάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27-29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 27-29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 6-7 μποφόρ και κατά τόπους έως 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις φτάνοντας τα 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους που θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του νομού έως τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου. Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αίθριες συνθήκες με ανέμους ασθενείς, έως 2-3 μποφόρ, και θερμοκρασία από 20 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάος από κυβερνοεπίθεση σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Κόσμος 20.09.2025
Στόχος τα συστήματα check-in και επιβίβασης

Πρόσω ολοταχώς η επιχείρηση κατά της φοροδιαφυγής

Οικονομία 20.09.2025
Tα έσοδα από τη σύλληψη της φοροδιαφυγής αναμένεται να φτάσουν και ίσως να ξεπεράσουν τα 2,2 δισ. ευρώ

Επιμένουν οι ισχυροί άνεμοι – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός 20.09.2025
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Ο Τραμπ απειλεί, μετά την κόντρα με τον Κίμελ, να ανακαλέσει τις τηλεοπτικές άδειες: «Το 97% είναι εναντίον μου»

Κόσμος 20.09.2025
Μια άγρια διαμάχη έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, με τον Ντόναλντ Τραμπ να απειλεί τηλεοπτικά δίκτυα με ανάκληση αδειών

Επιστροφή ενοικίου: Πάνω από 1 εκατ. δικαιούχοι στο ταμείο μέχρι τέλη Νοεμβρίου

Οικονομία 20.09.2025
Διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ για να μη χαθεί η ενίσχυση

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 76‑71: Στον τελικό του τουρνουά Κρήτης με οδηγούς Φουρνιέ και Βεζένκοβ

Αθλητικά Νέα 20.09.2025
Με κρίσιμο τρίποντο του Φουρνιέ και καθοριστικές βολές του Βεζένκοβ, ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το -13 και θα παίξει στον τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα

ΠΑΟΚ – Ντέρμπι 79‑67: Καθαρή πρόκριση στα ημιτελικά του BCL Qualifiers

Αθλητικά Νέα 20.09.2025
Με οδηγούς τους Μπεν Μουρ και Τόμας Ντιμσά, ο ΠΑΟΚ τιμώρησε τα λάθη της Ντέρμπι και πήρε άνετα το εισιτήριο. Επόμενος αντίπαλος η Μπούρσασπορ (Κυρ. 21/9, 16:30)

ΟΗΕ: Η Γενική Συνέλευση ψήφισε υπέρ της συμμετοχής της Παλαιστίνης στην 80ή Σύνοδο

Κόσμος Χτες
Το μέτρο, που αφορά τη συμμετοχή του Κράτους της Παλαιστίνης στη σύνοδο, εγκρίθηκε με 145 ψήφους υπέρ, 6 αποχές και 5 κατά, μεταξύ αυτών των ΗΠΑ και του Ισραήλ

«Το κράτος δεν λειτουργεί» ‑ Νέο εξώδικο στον Αρειο Πάγο από συγγενή θύματος στα Τέμπη

Ελλάδα Χτες
Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, γιος της Μαρίας Εγούτ, που έχασε τη ζωή της σε ηλικία 55 ετών, κατέθεσε σήμερα εξώδικο στον Αρειο Πάγο.

Τέμπη: Σε απεργία πείνας καλούν και άλλοι συγγενείς θυμάτων, μπροστά από τον Αρειο Πάγο.

Ελλάδα Χτες
«Η Δικαιοσύνη στέκεται περισσότερο δίπλα στους θύτες παρά στα θύματα» δηλώνουν οι οικογένειες