E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Κοινές διακοπές για το πρώην ζευγάρι

Στην Κόρινθο για οικογενειακές διακοπές

Δημοσίευση 14/8/2025 | 13:02

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Κοινές διακοπές για το πρώην ζευγάρι

Η Λένα Δροσάκη μετά από τις διακοπές της με την καλή της φίλη, Αθηνά Οικονομάκου, στην Άνδρο συνεχίζει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις αυτή τη φορά σε πιο οικογενειακό κλίμα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, και τον γιο τους, τον οποίο απέκτησαν όταν ακόμη ήταν παντρεμένοι, στην Κόρινθο, στο σπίτι των πεθερικών της προκειμένου να περάσουν κάποιες οικογενειακές στιγμές. Το πρώην ζευγάρι κάθε χρόνο φροντίζει να αφιερώνει από κοινού κάποιες μέρες στον γιο του, έτσι ώστε να περνά ποιοτικό χρόνο και με τους δύο γονείς του.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μαζί με τον γιο τους στην Κόρινθο

Την οικογενειακή εξόρμησή τους έκανε γνωστή ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μέσα από ένα βίντεο μας κάνει tour στο σπίτι των γονιών του, το οποίο έχει μια τεράστια πισίνα στην αυλή, την οποία σίγουρα απολαμβάνει ο γιος του, ενώ, το εσωτερικό του είναι φτιαγμένο από ξύλο και όμορφη παραδοσιακή διακόσμηση.

Ο γάμος, το διαζύγιο και η σχέση με τον γιο τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2020, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2023. Το ζευγάρι μάλιστα, το 2018 έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους, ο οποίος ονομάζεται Αναστάσης και σήμερα είναι πέντε ετών.

Ο μικρός Αναστάσης για το πρώην ζευγάρι αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και φροντίζουν να του αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί του, ενώ οι οικογενειακές διακοπές και τα κοινά ταξίδια είναι πολύ συχνά. Οι δυο γονείς παρόλο που είναι χωρισμένοι διατηρούν άψογη σχέση, κι αυτό γιατί θέλουν ο γιος τους να είναι χαρούμενος. Έχουν βρει τα πατήματά τους και τις ισορροπίες τους και έχουν μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις τους γι’ αυτό, παρόλο που στην αρχή το απέφευγαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάρα Γανωτή: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν βαθιά ευγενής, ένας άνθρωπος που άκουγε πάρα πολύ τους γύρω του

Tabloid Χτες
Μαζί με εμάς που ήμασταν οι νεότεροι τότε στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», γινόταν πάλι κι αυτός έφηβος, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η γερμανική αστυνομία «συλλαμβάνει» κύκνο και το βίντεο γίνεται viral

Social Χτες
Αστυνομικοί εντόπισαν έναν χαμένο κύκνο κοντά σε αυτοκινητόδρομο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έλαβε τον τίτλο του ιππότη από τον Βασιλιά Κάρολο

Tabloid Χτες
Υπερήφανη σύζυγος η Βικτόρια Μπέκαμ

O πιο σeξι άνδρας για το 2025

Celebrity Stories Χτες
Ο Τζόναθαν Μπέιλι πήρε τη σκυτάλη από τον σταρ του «The Office» και «Jack Ryan», Τζον Κραζίνσκι

Κατερίνα Καινούργιου: Το ροζ μπαλόνι και η ατάκα όλο νόημα – «Αυτό θα μείνει εδώ για πολύ καιρό»

Tabloid Χτες
Ο Γιάννης Γιαννουσάκης, ο γιος της Αλέκας Κανελλίδου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή την διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Ροζ»

Ράδιο Αρβύλα: «Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε», είπε ο Κανάκης

TV Buzz Χτες
Οι «Ράδιο Αρβύλα», η πιο δυνατή ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψαν χθες το βράδυ, 3 Νοεμβρίου, για 19η σεζόν.

Τηλεθέαση: Τι έκαναν στην πρεμιέρα τους Real View και Ράδιο Αρβύλα

Media Χτες
Αντρες εναντίον κοριτσιών! Ποιος νίκησε;

Σοφία Μουτίδου: Υπάρχει πολλή κακοποίηση στο θέατρο, έχω δεχτεί χρόνια bullying και δεν ξέρω γιατί καθόμουν

TV Buzz Χτες
Μας έβριζαν στα θέατρα κανονικά και λέγαμε «έλα μωρέ, έτσι είναι η δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός