E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρελά ερωτοχτυπημένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Μόνο να σε έχω, μόνο να με έχεις αγκαλιά»

Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Αλέξανδρο Λυκούδη

Δημοσίευση 10/8/2025 | 17:10

Τρελά ερωτοχτυπημένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Μόνο να σε έχω, μόνο να με έχεις αγκαλιά»

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τρελά ερωτευμένη, με την ίδια να έχει πάψει να κρύβεται και ζει τον έρωτά της αποκάλυπτα. Για όσους δε γνωρίζουν, το εντυπωσιακό μοντέλο και perfomer τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκούδη, γιο του Χαράλαμπου Λυκούδη.

Ο νεαρός και γοητευτικός δικηγόρος έχει κλέψει την καρδιά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με τον ίδιο να έχει επιλέξει να ακολουθήσει την ίδια επαγγελματική πορεία με τον πατέρα του, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στον χώρο της νομικής. Μάλιστα το ζευγάρι από τις αρχές του καλοκαιριού πραγματοποιεί διάφορα ταξίδια τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αφιέρωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον Αλέξανδρο Λυκούδη

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο με τη μαμά της, θέλησε να αφιερώσει ένα ερωτικό τραγούδι στον σύντροφό της τώρα που βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον, προκειμένου να του δείξει πόσο της λείπει. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagran φαίνεται να οδηγεί στο νησί των Κυκλάδων και από πίσω ακούγεται το τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη «Αν δεν έρθεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αφήνω χώρο για όσα δεν έχω ζήσει ακόμα, τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Tabloid 10.08.2025
Μετά από έναν μαραθώνιο απαιτητικών γυρισμάτων για τον νέο κύκλο του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει επιτέλους τον χρόνο να απολαύσει το καλοκαίρι και τα ελληνικά νησιά

«Το στοματικό σeξ μου προκάλεσε καρκίνο»: Ο Μάικλ Ντάγκλας αποκαλύπτει πώς έμαθε για την ασθένεια

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός διαγνώστηκε τον Αύγουστο του 2010, μετά από μήνες ενόχλησης στο στόμα

Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε έρπη, λίγο πριν φύγει για Ίμπιζα: «Με φάγατε μωρέ»

Tabloid Χτες
Παρόλα αυτά θα πάει το ταξίδι που οργάνωσε για τα γενέθλιά της

Τρόμος στην αυλή: Γυναίκα παρακολουθεί τον απόλυτο εφιάλτη από την κάμερα στην πόρτα της

Παράξενα Χτες
Το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει μια γυναίκα καθώς επανεξέταζε το υλικό της κάμερας ασφαλείας στην είσοδο του σπιτιού της ήταν… μια αρκούδα να πολιορκεί το κοτέτσι της