E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακίστηκε η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού – Αρνείται τις κατηγορίες

«Ήταν ήδη νεκρή», υποστηρίζει η μητέρα της 3χρονης Τζένα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/8/2025 | 19:30

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακίστηκε η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού – Αρνείται τις κατηγορίες

Την εκδοχή ότι το τρίχρονο κορίτσι είχε ήδη χάσει τη ζωή του πριν μεταφερθεί στη θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου παρουσίασε στην απολογία της η 32χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Η απολογία της ενώπιον των δικαστικών αρχών διήρκεσε περίπου πέντε ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατηγορούμενη αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ο θάνατος της κόρης της ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στο σπίτι. Όπως ανέφερε, η 3χρονη Τζένα χτύπησε την ώρα που βρίσκονταν στο μπάνιο και υπέστη σπασμούς. «Την πήρα αγκαλιά και προσπάθησα να τη συνεφέρω. Επανήλθε λίγα λεπτά αργότερα», φέρεται να δήλωσε.

Η 32χρονη υποστήριξε ότι λίγο αργότερα το παιδί έχασε ξανά τις αισθήσεις του και δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειές της. «Θεώρησα ότι η Τζένα ήταν νεκρή. Πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα», φέρεται να δήλωσε, προσθέτοντας πως βρισκόταν σε σύγχυση και αποφάσισε να πάει στη θάλασσα. «Ήταν λάθος μου και το έχω μετανιώσει, αλλά ήταν ήδη νεκρή», ανέφερε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν είχε προσαχθεί από την αστυνομία, φέρεται να είχε πει πως αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν ακόμη ζεστό και ότι χτυπούσε η καρδιά του, γεγονός που γεννά ερωτήματα για την αξιοπιστία των καταθέσεών της.

Κατά την απολογία της, περιέγραψε αναλυτικά τη διαδρομή μέχρι το Παλαιό Φάληρο και τις κινήσεις της, όπως έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. «Έφτασα στο Φάληρο με το τραμ. Ψώνισα στο περίπτερο και μετά πήγαμε στην παραλία. Έπαιξαν τα παιδιά στην παιδική χαρά και στη συνέχεια, επιστρέφοντας ξανά στην παραλία, μπήκα στη θάλασσα και άφησα την Τζένα. Δεν άντεξα να γυρίσω πίσω να κοιτάξω το παιδί», φέρεται να δήλωσε.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, ενώ καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή της αναμένεται να έχουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ανάλυση των καταγραφών από τις κάμερες ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος: Την Παρασκευή η κηδεία του

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Οργισμένος ο Έλον Μασκ για την Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν: Ατιμάζει τον Όμηρο, προσβάλλει τους Έλληνες

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Αφορμή η επιλογή της Λουπίτα Νιόνγκο για τον ρόλο της Ωραίας Ελένης - Γιατί ο Mr X κατηγορεί τον σκηνοθέτη ότι «κυνηγάει τα βραβεία»

Αρνητικός στον χανταϊό ο Ελληνας επιβάτης του Hondius

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Αρνητικός στον χανταϊό είναι ο επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος νοσηλεύεται προληπτικά σε καραντίνα στο Νοσοκομείο «Αττικόν», σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας

Αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα: 54χρονη μαχαίρωσε τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Η γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Ο αλαζόνας τουρίστας συνελήφθη μία εβδομάδα μετά το βίντεο που τον έδειχνε να πετάει πέτρα στη φώκια «Λάνι» στη Χαβάη

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Αρχικά είχε προσαχθεί για ανάκριση στις 5 Μαΐου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού ζήτησε δικηγόρο

Γεωργιάδης: «Χθες ακόμη ένας ανήλικος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη»

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
«Αναγκάστηκαν οι γονείς να το πάνε στο νοσοκομείο, το πρόλαβαν - Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή», ανέφερε ο υπουργός Υγείας

«Βιάστε την, μην τη σκοτώσετε»: Αποκαλύψεις τρόμου στο Κονγκό:

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Μαζικοί τάφοι, βιασμοί και εκτελέσεις αμάχων

Δεν πήγαιναν ούτε σχολείο τα παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες σε σπίτι στο Περιστέρι, τι λέει η γιαγιά τους

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Στο Παίδων τα 6 ανήλικα που ζούσαν με τους γονείς τους σε δώμα «χωματερή»

Σύρος: Συνελήφθησαν δύο Σύροι για φωτογράφιση 8χρονων κοριτσιών

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Συναγερμός στην πλατεία Μιαούλη