E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα, θα ήταν ατυχέστατοι οι γάμοι μου

Ένα πράγμα με γοητεύει σε μια γυναίκα, δεν το βρήκα και γι’αυτό και δεν παντρεύτηκα, δήλωσε ο ηθοποιός

Δημοσίευση 30/7/2025 | 09:39

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα, θα ήταν ατυχέστατοι οι γάμοι μου

Την προσωπική του ζωή και την επιλογή του να μην παντρευτεί σχολίασε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, δηλώνοντας ευτυχής που δεν προχώρησε σε γάμο, καθώς κατά τη γνώμη του δεν θα ήταν πετυχημένος.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι υπήρξαν γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση και θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», εξομολογήθηκε ότι αν και είναι περιποιητικός απέναντι στις συντρόφους του, σύντομα μπορεί να γίνει βαρετός.

Όπως είπε: «Εμένα ένα πράγμα με γοητεύει σε μια γυναίκα και το οποίο δεν το βρήκα και γι’αυτό και δεν παντρεύτηκα. Μου αρέσουν οι γυναίκες με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έφτασα κοντά στον γάμο μερικές φορές, αλλά ευτυχώς δεν παντρεύτηκα, θα ήταν ατυχέστατοι οι γάμοι μου. Πιστεύω θα με έδιωχναν, όχι επειδή δεν φέρομαι καλά, αλλά επειδή γρήγορα γίνομαι βαρετός. Στα νιάτα μου δεν ήμουν ζεν πρεμιέ, ήμουν ένας ηθοποιός ο οποίος παρίστανε τον ωραίο, οι ρόλοι μου στον Καλημέρη, ήταν κάποιος που παρίστανε τον ωραίο, δεν ήταν ωραίος».

Σε άλλο σημείο, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι έχει συγχωρήσει την απιστία και μάλιστα εάν του δινόταν η ευκαιρία θα ευχαριστούσε τους άντρες, με τους οποίους τον απάτησαν οι πρώην σύντροφοί του: «Μερικές φορές με ρωτούν, γιατί δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, ένα κόλπο για να μην ασπρίσουν τα μαλλιά σου είναι να συγχωρείς, γιατί όταν συγχωρείς, κόβεις το σκοινί με αυτόν που σου δημιούργησε το πρόβλημα, φεύγει το στρες. Συγχωρώ, συγχωρώ, συγχωρώ. Σε συγχωρώ και είμαι ελεύθερος, γι’αυτό δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου. Όχι μόνο έχω συγχωρήσει απιστία, έχω ευχαριστήσει απιστία. Κάποια στιγμή στη ζωή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους άντρες που με έσωσαν παίρνοντάς μου τις γυναίκες που νόμιζα ας πούμε ότι είχα κάποια σχέση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός

Survivor spoiler: Ο αδελφός του Gio μπαίνει στο ριάλιτι

Media Χτες
Πέντε νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Αγιο Δομίνικο, μεταξύ των οποίων ο «Baby Gio»!

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Tabloid Χτες
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Hotter than ever η Kim Kardashian με μια πετσέτα στο μπούστο ‑ Το εξώφυλλο που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Πηγή κοντά στο περιβάλλον της δήλωσε στο «Us Weekly» ότι «αισθάνεται έτοιμη να ξαναμπεί στον κόσμο των ραντεβού»